» آشپزی » نحوه پخت پیتزا رست بیف

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۲ - ۱۳:۳۴

نحوه پخت پیتزا رست بیف

نحوه پخت پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف با گوشت راسته و سبزیجات

 

مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا رست بیف

مواد لازم
گوشت راسته ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد
سیر ۴ ال ۵ حبه
سس کچاپ، مایه خمیر، ماست از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
زیتون حلقه شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۴ پیمانه
پنیز موزارلا ۴۰۰ گرم
نمک،‌ فلفل سیاه،‌ فلفل قرمز به میزان لازم

بیشتر بخوانید: پخت پیتزا با نان ترتیلا

پیتزا رست بیف

طرز تهیه خمیر پیتزا 

  1. ماست را با مقداری از سیر، شکر، نمک و مایه خمیر مخلوط کنید، آنقدر بهم بزنید تا به خورد شیر برود. حتما سیر را رنده کنید و سپس با ماست مخلوط نمایید.
  2. سپس مابقی شیر را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. زمانی که مخلوط کف کرد یعنی آماده است. کم کم آرد را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم تا خمیر سفت شود و سپس آن را ورز می‌دهیم. آرد را کم کم اضافه کنید، زیرا به میزانی از آرد نیاز داریم که خمیر به دست نچسبد، از اینرو تمام آرد را به یکباره به مایه اضافه نکنید.
  3. خمیر آماده کرده و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید:پخت پیتزا پپرونی مخصوص

روش تهیه پیتزای رست بیف

  1. ابتدا گوشت راسته را به سه الی چهار تکه تقسیم کنید.
  2. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و تکه‌های گوشت را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. برای آنکه بوی گوشت را بگیرید، پیاز به آن اضافه کنید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم و به گوشت اضافه نمایید. وقتی پیاز را درشت خرد کنید در انتها به راحتی می‌توانید آن را از گوشت جدا کنید.
  4. سیرها را نیز له کرده و به گوشت اضافه کنید.
  5. مقداری آب به گوشت بیفزایید و به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد.
  6. زمانی که گوشت آماده شد، آن را با دست ریش ریش کنید.
  7. اکنون در یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و گوشت‌های ریش ریش شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.
  8. خمیر آماده شده را پهن کنید.
    بیشتر بخوانید:پخت پیتزا اسفناج
  9. روی یک تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و حدود ۱۵۰  الی ۱۶۰ گرم از خمیر را روی آن بگذارید. ابتدا با دست کمی خمیر را پهن کرده و سپس آن را با وردنه باز کنید.
  10. مقداری سس خرد دل و سس کچاپ را روی هر کدام از نان‌ها بزنید.
  11. سپس گوشت را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید مقداری قارچ را نیز خرد و به پیتزا بیفزاید.
  12. پینیر پیتزا را نیز روی خمیر بریزید.
  13. اکنون فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و همراه با زیتون روی پنیر بریزید.
  14. فر را از ۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم سانتیگراد گرم کرده و پیتزا را داخل آن به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید، پس از این مدت اگر نان پیتزا خام بود، اجازه دهید پیتزا زمان بیشتری در فر بماند.

 

پیتزا رست بیف

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.