پیتزا رست بیف یکی از خوشمزهترین و محبوبترین پیتزاهاست که با پیتزا رست بیف وجود طعمهای متفاوت و بافتی عالی، میتواند شما را مجذوب خود کند. در اینجا طرز تهیه آن را بررسی خواهیم کرد.
مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا رست بیف
- گوشت راسته: 200 الی 300 گرم
- فلفل دلمهای رنگی: 3 عدد
- سیر: 4 ال 5 حبه
- سس کچاپ، مایه خمیر، ماست: از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
- مایه خمیر: 1 قاشق چایخوری
- پیاز: 1 عدد
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: نصف پیمانه
- زیتون حلقه شده: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 4 پیمانه
- پنیز موزارلا: 400 گرم
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه خمیر پیتزا
- ماست را با مقداری از سیر، شکر، نمک و مایه خمیر مخلوط کنید، آنقدر بهم بزنید تا به خورد شیر برود. حتما سیر را رنده کنید و سپس با ماست مخلوط نمایید.
- سپس مابقی شیر را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. زمانی که مخلوط کف کرد یعنی آماده است. کم کم آرد را نیز به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا خمیر سفت شود و سپس آن را ورز میدهیم.
- خمیر آماده کرده و کنار بگذارید.
روش تهیه پیتزای رست بیف
- ابتدا گوشت راسته را به سه الی چهار تکه تقسیم کنید.
- در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و تکههای گوشت را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
- پیاز را به چهار قسمت تقسیم و به گوشت اضافه نمایید.
- سیرها را نیز له کرده و به گوشت اضافه کنید.
- مقداری آب به گوشت بیفزایید و به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید.
- زمانی که گوشت آماده شد، آن را با دست ریش ریش کنید.
- اکنون در یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و گوشتهای ریش ریش شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.
- خمیر آماده شده را پهن کنید.
- روی یک تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و حدود 150 الی 160 گرم از خمیر را روی آن بگذارید و آن را با وردنه باز کنید.
- مقداری سس خرد دل و سس کچاپ را روی خمیر بزنید.
- سپس گوشت را نیز اضافه کنید.
- پنیز پیتزا را نیز روی خمیر بریزید.
- اکنون فلفل دلمهایها را خرد کرده و همراه با زیتون روی پنیر بریزید.
- فر را از 5 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه گرم کنید و پیتزا را به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید.
ارسال دیدگاه