آموزش تهیه پلو لوبیا سفید خوشمزه و آسان

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 آشپزی
دستور پخت پلو لوبیا سفید

پلو لوبیا سفید یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ترکیب لوبیا سفید، برنج و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم پلو لوبیا سفید:

  • سیر 2 حبه
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • خرما 8 عدد
  • کشمش 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت 200 گرم
  • برنج یک ونیم پیمانه
  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه(پلویی)
  • دارچین و نمک به مقدار لازم

پلو لوبیا سفیدطرز تهیه پلو لوبیا سفید:

  1. در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت داده، لوبیای سفید که از قبل خیسانده‌ایم را آبکش کرده و در روغن تفت می‌دهیم. سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملاً بپزد. زمان پخت لوبیا دو ساعت طول می‌کشد. در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه می‌کنیم.
  2. در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر پیاز و دارچین تفت داده و به آن، آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کاملاً پخته شود.
  3. برنج را در آب جوشانده، لوبیا سفید را به آن اضافه کنید. سپس آنها را آبکش می‌کنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده‌تر از حالت معمول باشد.
  4. سپس پوست خرماها را گرفته، هسته آن را جدا کرده و در روغن یا کره سرخ می‌کنیم.
  5. کشمش را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.
  6. قابلمه‌ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته‌ایم با روغن چرب می‌کنیم. ابتدا پلو را در قابلمه ریخته و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار می‌دهیم. زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برنج دم بکشد.

با رعایت مراحل گفته شده می‌توانید پلو لوبیا سفید خوشمزه‌ای تهیه کنید. برای بهبود طعم غذا می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید.

Capture

معرفی خوردنی های نوروزی؛ طعم های منحصر به فرد سفره هفت سین

Capture 4

طرز تهیه شیرینی نوروزی خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا