پلو لوبیا سفید

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی
دستور پخت پلو لوبیا سفید

در اینجا اموزش لوبیا پلو را داریم . امیدواریم از این غذای لذیذ لذت ببرید

 

مواد لازم پلو لوبیا سفید:

  • سیر 2 حبه
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • خرما 8 عدد
  • کشمش 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت 200 گرم
  • برنج یک ونیم پیمانه
  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه(پلویی)
  • دارچین و نمک به مقدار لازم

Capture

طرز تهیه پلو لوبیا سفید:

1. در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت داده، لوبیایی که از قبل خیسانده ایم را آبکش کرده و در روغن تفت میدهیم. سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا بپزد.  زمان پخت لوبیا دو ساعت طول میکشد. در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم.

2. در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر پیاز و دارچین تفت داده و به آن، آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.

3. برنج را در اب جوشانده، لوبیا را به آن اضافه کنید. سپس آنها را آبکش میکنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده تر از حالت معمول باشد.

4. سپس پوست خرما ها را گرفته، هسته آنرا جدا کرده و در روغن یا کره سرخ میکنیم.

5. کشمش را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

6. قابلمه ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته ایم با روغن چرب میکنیم. ابتدا پلو را در قابلمه ریخته و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار میدهیم. زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه میکنیم و میگذاریم برنج دم بکشد.

پلو لوبیا سفید

پلو لوبیا سفید

Capture 13

پلو با خوراک سبزیجات!

مایکروویو

این غذاها را با «مایکروویو» گرم نکنید!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا