در اینجا اموزش لوبیا پلو را داریم . امیدواریم از این غذای لذیذ لذت ببرید
مواد لازم پلو لوبیا سفید:
- سیر 2 حبه
- روغن به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- خرما 8 عدد
- کشمش 3 قاشق سوپ خوری
- گوشت 200 گرم
- برنج یک ونیم پیمانه
- لوبیا سفید یک پیمانه
- زردچوبه به مقدار لازم
- 3 قاشق غذاخوری ادویه(پلویی)
- دارچین و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پلو لوبیا سفید:
1. در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت داده، لوبیایی که از قبل خیسانده ایم را آبکش کرده و در روغن تفت میدهیم. سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا بپزد. زمان پخت لوبیا دو ساعت طول میکشد. در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم.
2. در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر پیاز و دارچین تفت داده و به آن، آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.
3. برنج را در اب جوشانده، لوبیا را به آن اضافه کنید. سپس آنها را آبکش میکنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده تر از حالت معمول باشد.
4. سپس پوست خرما ها را گرفته، هسته آنرا جدا کرده و در روغن یا کره سرخ میکنیم.
5. کشمش را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
6. قابلمه ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته ایم با روغن چرب میکنیم. ابتدا پلو را در قابلمه ریخته و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار میدهیم. زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه میکنیم و میگذاریم برنج دم بکشد.
ارسال دیدگاه