دستور پخت پای توت سیاه

پنج‌شنبه 17 شهریور 1401 آشپزی
دستور پخت پای توت سیاه

دستور پخت پای توت سیاه:شاتوت میوه ای است فوق العاده خوش طعم و مزه بسیار خوبی دارد. که می توانید انواع کیک و دسرها و شربت و مرباها را با آنها تهیه کنید

مواد لازم برای پای توت سیاه

600 گرم شاه توت

100-125 گرم شکر

25 گرم کره، به علاوه اضافی برای قالب

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

تخم مرغ 1 عدد زده شده

1 قاشق غذاخوری شیر

بستنی وانیلی، برای سرو (اختیاری)

برای  خمیر پای توت سیاه

300 گرم آرد

1 قاشق غذاخوری آرد ذرت

2 قاشق غذاخوری شکر

150 گرم کره سرد، به قطعات کوچک خرد شده
پنیر نرم 150 گرم

شیر سرد ۸۰ میلی لیتر

زرده تخم مرغ ۱ عدد

 

دستور پخت پای توت سیاه

دستور پخت پای توت سیاه

دستور پخت پای توت سیاه

 

ابتدا خمیر را درست میکنید. آرد و شکر را در ظرفی با مقدار  نمک بریزید. با انگشتان خود کره را به مخلوط آرد بمالید تا زمانی که کره به خورد خمیر برود، سپس پنیر نرم را به آن اضافه کرده تا شیرینی با هم ترکیب شود. بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و در انتها باید شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود بسته شود. بعد خمیر را روی سطحی بگذارید و 30 ثانیه ورز دهید، سپس خمیر را برش دهید. هر دو قطعه را به صورت گردهای صاف قالب بزنید. بسته بندی کنید و حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند

توت سیاه را بشویید و آبکش کنید، مراقب باشید که خرد نشود، سپس شاتوت را به همراه شکر و نشاسته ذرت و آبلیمو و دارچین داخل یک کاسه  با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خمیر را باز کنید.شاتوت بگذارید برای ۳۰ دقیقه در یخچال بماند.

یک ظرف پای 23 سانتی‌متری را کره بمالید و روی یک سطح کمی آردپاشی شده، تکه‌ی  از خمیر   را به شکل گرد در بیاورید و با مقداری آویزان روی پایه ظرف مناسب باشد. خمیر را به داخل و اطراف ظرف فشار دهید تا آن را صاف کند.

توت سیاه و تمام آب شیرین آنها را در  قالب شیرینی پزی بریزید سپس مابقی خمیر را به صورت نوارهای طولی به عرض ۲ سانت باز کنید و روی خمیر قرار دهید.

تخم مرغ و شیر را با همزن میزنیم تا لعابی به دست بیاید، سپس لبه پای را با مقداری از آن بمالید.

فر را با دمای 200/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 6 با سینی فر داخل آن گرم کنید. روی پای را با لعاب تخم مرغ بیشتری بمالید و به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس دوباره با قلم مو با لعاب بمالید، شکر اضافی را به مقدار زیاد بپاشید و 20 تا 25 دقیقه دیگر بپزید تا رنگ شیرینی طلایی شود و آب آن حباب بزند. پای را حداقل 30 دقیقه بگذارید تا خنک شود، سپس به همان شکل یا با بستنی سرو کنید.

دستور پخت پای توت سیاه

دستور پخت پای توت سیاه

توجه کنید:

  • افزودن نشاسته ذرت آب اضافی شاتوت را به خودش جذب می کند و باعث می شود خمیر پای خوب پخته شود پس حذف نکنید.
  • همه مواد خمیر فونسه باید سرد باشند.
پای کدو تنبل

پای کدو تنبل/دستور پخت پای کدو تنبل پاییزی بسیار لذت بخش

damy balghor jo

دمی بلغورجو/ طرز تهیه دمی بلغور جو تهرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا