دستور پخت پانت کیک سیب دارچینی

سه‌شنبه 14 فروردین 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت پانت کیک سیب دارچینی

مواد لازم برای پانت کیک سیب دارچینی

  • آرد  2 و نیم فنجان
  • پودر دارچین  1 ق غ
  • بکینگ پودر  2 ق چ
  • نمک  1 ق چ
  • جوش شیرین  نصف ق چ
  • کره ذوب شده سرد  1 فنجان
  • شکر قهوه ای روشن  1 و نیم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ  4 عدد
  • اسانس وانیل  2 ق چ
  • سیب خرد شده  6 عدد
  • چیس دارچینی  1 فنجان در صورت تمایل

مواد لازم برای سس روی کیک

  • پودر شکر  1 فنجان
  • آب  1 – 2 ق غ
 پانت کیک سیب دارچینی
کاشت مو

طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
آرد ، دارچین ، جوش شیرین ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید .
کره ، شکر قهوه ای ، وانیل و تخم مرغ را مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود .
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده با لیسک به آرامی مخلوط نمایید تا خمیر یکدست شود . چیس دارچینی و تکه های سیب را هم با خمیر مخلوط نمایید تا به صورت یکسان در تمام سطح خمیر پراکنده شوند .
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
خمیر را با قاشق به یک قالب پانت تو خالی با گنجایش 12 فنجان که با اسپری جدا کننده پوشانده اید ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت 50 – 60 دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید و 15 دقیقه اجازه دهید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود .
برای تهیه سس روی کیک پودر شکر و مقدار کافی آب را مخلوط نمایید تا غلظت سس به حدی برسد که بتوانید روی کیک بدهید .
کیک دارچینی
منبع:نمناک
دستورتهیه نان لطیفه

دستورتهیه نان لطیفه

در فصل پاییز این خوراکی ها را نخورید

دستور تهیه کاهو سکنجبین سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا