
مواد لازم برای پانت کیک سیب دارچینی
- آرد 2 و نیم فنجان
- پودر دارچین 1 ق غ
- بکینگ پودر 2 ق چ
- نمک 1 ق چ
- جوش شیرین نصف ق چ
- کره ذوب شده سرد 1 فنجان
- شکر قهوه ای روشن 1 و نیم فنجان
- تخم مرغ بزرگ 4 عدد
- اسانس وانیل 2 ق چ
- سیب خرد شده 6 عدد
- چیس دارچینی 1 فنجان در صورت تمایل
مواد لازم برای سس روی کیک
- پودر شکر 1 فنجان
- آب 1 – 2 ق غ

طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
آرد ، دارچین ، جوش شیرین ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید .
کره ، شکر قهوه ای ، وانیل و تخم مرغ را مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود .
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده با لیسک به آرامی مخلوط نمایید تا خمیر یکدست شود . چیس دارچینی و تکه های سیب را هم با خمیر مخلوط نمایید تا به صورت یکسان در تمام سطح خمیر پراکنده شوند .
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
خمیر را با قاشق به یک قالب پانت تو خالی با گنجایش 12 فنجان که با اسپری جدا کننده پوشانده اید ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت 50 – 60 دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید و 15 دقیقه اجازه دهید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود .
برای تهیه سس روی کیک پودر شکر و مقدار کافی آب را مخلوط نمایید تا غلظت سس به حدی برسد که بتوانید روی کیک بدهید .

منبع:نمناک
ارسال دیدگاه