پاستا گوجه زیتون و اسفناج یکی از غذاهای فوقالعاده خوشمزه و سالم است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا با طعمهای لذیذ و مواد اولیه تازه، گزینهای مناسب برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه است.
مواد لازم برای پاستا گوجه زیتون و اسفناج
- 225 گرم پاستا نپخته طرح دار ( حدود دو فنجان )
- 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
- 2 حبه سیر بزرگ که ریز خرد شده باشند
- دو فنجان گوجه فرنگی انگوری، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
- یک دوم فنجان آب سبزیجات
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 10 عدد زیتون، بدون هسته و درشت خرد شده
- 4 فنجان اسفناج
- یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
- 28 گرم پنیر پارمسان خرد شده (حدود یک چهارم فنجان)
طرز تهیه پاستا گوجه زیتون و اسفناج
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت 8 دقیقه بپزید و سپس پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهیتابه روغن زیتون اضافه کنید و تکانش دهید تا همه سطح ماهیتابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید.
گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کند بپزید و مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردهاید را به ماهی تابه اضافه کنید.
اجازه دهید مواد 2 دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید و دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید.
ارسال دیدگاه