نحوه پخت پاستا پنه با مرغ و سس آلفردو

سه‌شنبه 24 اسفند 1400 آشپزی

پاستا جز غذاهای پرطرفدار است که زمان زیادی هم صرف نمیششود تا آن را تهیه کرد. این خوراک یک خوراک معروف ایتالیایی است که در ایران نیز بسیار طرفدار دارد پاستا پنه با سس آلفردو یکی از پاستای خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک وعده غذایی کامل می توانید آن را میل کنید.

 

 

 

مواد لازم برای پاستا آلفردو

  1. پاستای پنه : یک بسته
  2. روغن زیتون
  3. سینه ی مرغ تکه تکه شده
  4. نمک و فلفل و پودر سیر : به میزان دلخواه
  5. کلم بروکلی تکه تکه شده
  6. سس آلفردو
  7. پنیر موتزارلا

 

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه با سس الفردو را مرحله به مرحله همراه با تصویر به شما آموزش می دهیم:

 

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ – مرحله اول

ابتدا پاستا را درون قابلمه بزرگ که محتوی آب در جوش است بریزید و طبق دستور العمل روی بسته آن را در زمان تعیین شده آبکش نمایید.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ – مرحله دوم

فر را روشن کرده و دمای آن را 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. درون ماهی تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی گاز قرار دهید. جوجه های تکه تکه شده را درون ماهی تابه ریخته و هم بزنید تا زمانیکه داخل تکه های مرغ پخته و ظاهر آن ها طلایی شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مرغ اضافه کنید.

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ – مرحله سوم

پاستای آبکش شده را درون قابلمه ریخته و تکه های مرغ و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. سپس سس آلفرو را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ – مرحله چهارم

مواد ترکیب شده را درون ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را به طور یکنواخت با پنیر پیتزا بپوشانید.ظرف را درون فر قرار داهید تا پنیر آب ذوب شود. پس از 20 الی 30 دقیقه ظرف را از فر خارج کنید. پاستای شما آماده است. در پایان با توجه به ذائقه خود می توانید اندکی فلفل روی پاستا بریزید و میل کنید.

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

نحوه پخت پاستا پنه با مرغ

 

 

دستور پخت اسنک پیتزایی با کالباس

فطیر سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا