طرز تهیه پاستا پنه با مرغ خوشمزه و لذیذ

چهارشنبه 28 خرداد 1404 آشپزی
Capture 25

پاستا پنه با مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر خوشمزگی، به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می‌شود و با سس آلفردو آماده می‌شود. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این خوراک خوشمزه را خواهید دید.

مواد لازم برای پاستا پنه با مرغ

  • پاستای پنه: یک بسته
  • روغن زیتون
  • سینه‌ی مرغ تکه تکه شده
  • نمک و فلفل و پودر سیر: به میزان دلخواه
  • کلم بروکلی تکه تکه شده
  • سس آلفردو
  • پنیر موتزارلا

پاستا پنه با مرغ

طرز تهیه پاستا پنه با مرغ

در اینجا طرز تهیه پاستا پنه با مرغ را مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم:

مرحله اول:

پاستا را درون قابلمه بزرگ که محتوی آب در جوش است بریزید و طبق دستور العمل روی بسته آن را در زمان تعیین شده آبکش نمایید.

مرحله دوم:

فر را روشن کرده و دمای آن را 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. درون ماهی تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی گاز قرار دهید. جوجه‌های تکه تکه شده را درون ماهی تابه ریخته و هم بزنید تا زمانیکه داخل تکه‌های مرغ پخته و ظاهر آن‌ها طلایی شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مرغ اضافه کنید.

پاستا پنه با مرغمرحله سوم:

پاستای آبکش شده را درون قابلمه ریخته و تکه‌های مرغ و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. سپس سس آلفردو را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

مواد ترکیب شده را درون ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را به طور یکنواخت با پنیر پیتزا بپوشانید. ظرف را درون فر قرار دهید تا پنیر آب ذوب شود. پس از 20 الی 30 دقیقه ظرف را از فر خارج کنید. پاستا پنه با مرغ شما آماده است. در پایان با توجه به ذائقه خود می‌توانید اندکی فلفل روی پاستا بریزید و میل کنید.

پاستا پنه با مرغ

صبحانه های خوشمزه با انواع تست

آشپزی با تست: 10 صبحانه خوشمزه

دستور پخت پاستا پنه آلفردو

آموزش تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا