پاستا پنه با سس پستو یک غذای ایتالیایی خوشمزه و سریع است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا از پاستا پنه، سس پستو و پنیر پارمزان تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو
- پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
- سس پستو: ۱ پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو
ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ جوش بیاورید. سپس، نمک را به آب اضافه کنید و پاستا را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
در این فاصله، سس پستو را آماده کنید. برای این کار، ریحان، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یک سس صاف و یکدست به دست آید، مخلوط کنید.
پس از اینکه پاستا پخت، آن را آبکش کنید. سپس، پاستا را به سس پستو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر، پنیر پارمزان رنده شده را به پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پاستا پنه با سس پستو را می توان بلافاصله پس از آماده شدن سرو کرد. این غذا را می توان با نان یا سالاد سرو کرد.
نکات پخت پاستا پنه با سس پستو
برای تهیه سس پستو خانگی، می توانید از ریحان تازه، سیر تازه و روغن زیتون تازه استفاده کنید.
اگر سس پستو خانگی ندارید، می توانید از سس پستو آماده استفاده کنید.
برای اینکه پاستا پنه با سس پستو شما خوشمزه تر شود، می توانید به آن کمی آویشن یا پونه خشک اضافه کنید.
می توانید از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، قارچ یا گوجه فرنگی به پاستا پنه با سس پستو اضافه کنید.
اگر به غذای تند علاقه دارید، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
می توانید از پنیر موتزارلا یا پنیر موزارلا پروسس شده به جای پنیر پارمزان استفاده کنید.
سس آلفردو رو با دستور شما درست کردم خیلی خوش طعم شد ممنون