» آشپزی » نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۲۲ - ۸:۰۵

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو

نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

مواد لازم
برگ ریحان تازه ۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
دانه کاج یا دانه خام آفتابگردان ۲۵ عدد
مغز گردو ۵ عدد
سیر له شده ۵-۶ حبه
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس پستو
دستور تهیه
  1. برگ ریحان تازه، سیر له شده، دانه کاج یا آفتابگردان، مغز گردو، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و آن‌ها را میکس کنید تا کاملا له شوند.
  2. روغن زیتون را به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شده و به شکل خمیری یکدست درآیند.
  3. سس پستو آماده است، آن را کنار گذاشته و مشغول درست کردن پاستا پنه شوید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه سوفله مرغ با پاستا وسوفله قارچ

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

مواد لازم
پاستا پنه ۱۵۰ گرم
سس پستو ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو
  1. یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  2. مقداری نمک، روغن و سرکه در آب جوش ریخته و سپس پاستا پنه را به آن اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پاستا پخته و نرم شد، آن را آبکش کرده و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا چسبندگی آن از بین برود.
  4. مقداری روغن زیتون در تابه گودی ریخته و پاستای آبکش شده را به آن اضافه کنید. سس پستو را روی پاستا ریخته و با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط پاستا و سس پستو را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس درب تابه را بسته و اجازه دهید پاستا روی حرارت ملایم مغز پخت شده و سس به خورد آن رود.
  6. پس از ۳-۲ دقیقه حرارت را خاموش کرده و پاستا  پنه با سس پستو را در ظرف سرو بکشید.
  7. پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا ریخته و آن را با چند عدد برگ ریحان تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:نحوه پخت پاستا گوجه، زیتون و اسفناج

پاستا پنه با سس پستو

ایجاد تنوع در پاستا پنه با سس پستو

۱. سس آلفردو

اگر شما جزو افرادی هستید که از خوردن سس آلفردو لذت می‌برید، نوعی سس پستوی خامه‌ای می‌تواند برای شما خوشایند باشد. برای درست کردن این سس:

  1. مقداری روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس سس پستو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  2. حدود ۱/۴ فنجان خامه غلیظ را کم کم به سس پستو اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
  3. اگر سس بیش از اندازه غلیظ بود، حدود ۳ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کمی رقیق شود.

۲. اضافه کردن میگو

اگر به خوردن غذا‌های دریایی علاقه‌مند هستید، ۲۰۰ گرم میگوی پاک کرده و شسته را با یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۳ دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا میگو پخته و نرم شود، سپس آن را به سس پستو اضافه کرده و با پاستا پنه مخلوط کنید.

۳. اضافه کردن گوشت مرغ

در صورت تمایل می‌توانید ۲۰۰ گرم گوشت مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید، یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه‌ای داغ کرده و سپس قطعات مرغ را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه یا تا زمانی که نرم و پخته شوند در روغن تفت دهید. قطعات مرغ را پس از نرم شدن با سس پستو و پاستا مخلوط کنید.

۴. اضافه کردن کلم بروکلی

اگر به خوردن سبزیجات علاقه دارید، ۲ فنجان کلم بروکلی خرد شده را به مدت ۳-۲ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید، سپس آن را با پاستا پنه با سس پستو مخلوط کنید.

۵. اضافه کردن انواع پروتئین مانند گوشت قرمز

به طور کلی برای افزایش کالری پاستا پنه با سس پستو می‌توانید هر نوع ماده پروتئینی مانند گوشت قرمز یا ماهی را پس از پختن به سس پستو اضافه کرده و سپس با پاستا مخلوط کنید.

انواع پاستا همه فراورده‌های خمیری درست شده از آرد گندم هستند که با توجه به شکل و اندازه، به نام‌های ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا، نودل و … خوانده می‌شوند. این ماده غذایی که جزو کربوهیدرات هاست حاوی مواد معدنی، پروتئین و ویتامین بوده و علیرغم انرژی بالایی که دارد، کم چربیست. این غذا برای کودکانی که از خوردن تخم مرغ امتناع می‌ورزند، مناسب بوده و مصرف آن به دلیل انرژی بالا و زود هضم بودن به ورزشکاران نیز توصیه می‌شود.

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.