گریل چیکن پنه یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایتالیایی است که ترکیبی از طعم مرغ گریل شده و پاستای مدادی شکل را به ارمغان می آورد. در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- پاستا (مدادی شکل(پنه)) ۱ بسته
- پنیر چدار ۴ ورق
- سیر ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون به مقدار لازم
- جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری
- ریحان به مقدار لازم
- زعفران آب کرده (اختیاری) ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- ابتدا سینه مرغ را كمی با بیفت كوب یا گوشتكوب بكوبید و روی آن مقداری نمك و فلفل بپاشید. سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق كباب كنید. بعد از پخت، مرغ را به صورت نازك نازك برش دهید.
- داخل تابه مقداری روغن بریزید، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
- پس از به جوش آمدن سس، حرارت را کم کنید و پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک، زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
- پاستا(پنه) را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبکش نمایید. پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین كرده و سرو کنید.
سایر نکات:
- معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میكنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم كنید یا آنكه كمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبكش كردن كمی در روغن زیتون تفت دهید.
- اگر امكان كباب كردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز كرده و سرخ كنید یا آبپز كرده و بعد در روغن تفت دهید.
ارسال دیدگاه