طرز تهیه گریل چیکن پنه خوشمزه و متفاوت

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت پاستا مرغ کبابی

گریل چیکن پنه یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایتالیایی است که ترکیبی از طعم مرغ گریل شده و پاستای مدادی شکل را به ارمغان می آورد. در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • پاستا (مدادی شکل(پنه)) ۱ بسته
  • پنیر چدار ۴ ورق
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری
  • ریحان به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری) ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا سینه مرغ را كمی با بیفت كوب یا گوشتكوب بكوبید و روی آن مقداری نمك و فلفل بپاشید. سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق كباب كنید. بعد از پخت، مرغ را به صورت نازك نازك برش دهید.
  2. داخل تابه مقداری روغن بریزید، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
  3. پس از به جوش آمدن سس، حرارت را کم کنید و پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک، زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
  4. پاستا(پنه) را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبکش نمایید. پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین كرده و سرو کنید.

سایر نکات:

  1. معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میكنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم كنید یا آنكه كمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبكش كردن كمی در روغن زیتون تفت دهید.
  2. اگر امكان كباب كردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز كرده و سرخ كنید یا آبپز كرده و بعد در روغن تفت دهید.
دستور پخت شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و سنتی

635882828425716348

طرز تهیه کوفته ماست خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا