» آشپزی » دستور پخت پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ - ۱۱:۳۱

 کد خبر: 157624
 102 بازدید

دستور پخت پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

دستور پخت پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

مواد لازم برای خرده نان های رویه

  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • خرده نان ۲ فنجان
  • ساقه پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای پاستا و سس آن

  • سیر ۱ بوته
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • کره ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد ۶ قاشق غذاخوری
  • شیر ۵ فنجان
  • پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
  • پودر خردل نصف قاشق چای خوری
  • نمک ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

 

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه کردن خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را ۲ دقیقه با کره مقداری تفت دهید تا تست شود و سپس کنار بگذارید.

برای تهیه پاستا با سس فر را روی دمای ۲۰۰ ئرجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.

بوته سیر را بشویید و ان را خشک کنید.

یک سوم بالای بوته سیر را ببرید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کنید و با چنگال انها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش می کنیم.
نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
یک ظرف کم عمق به اندازه ۲۲ در ۳۲ سانتی متر را با کره چرب کنید و آن را روی حرارت دوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.
سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در حدود ۱ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی رنگ شود.
شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه خوب هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ماکارونی و آبی که نگه داشته اید را به ترکیبی که داریم اضافه کنیم و مخلوط کنید و سپس ترکیب را در ظرف پخت بریزید خرده نان ها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب طلایی و برشته شود.
منبع:تاپ ناز

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.