» آشپزی » دستور پخت پاستا ایتالیایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۲۲ - ۱۱:۱۳

دستور پخت پاستا ایتالیایی

دستور پخت پاستا ایتالیایی

پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد. جالب است بدانید که ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا است.

مواد لازم پاستا

  • سیر ۱ حبه
  • شیر ۱ فنجان
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • جعفری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا

اول از همه شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط برسد و بعد مرغ را روی تخته ریز تکه تکه کرده

بعد قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس  خرد می کنیم.

داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود

و بعد قارچ ها و مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.

کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.

 قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

تهیه سس پاستا:

یک قابلمه دیگر را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را اضافه می کنیم

و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم

و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید .

در قابلمه ای آب می ریزیم و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید

و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم

اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم

و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم

و سس را روی مواد می ریزیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم

و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه  پاستا آماده سرو است


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه