دستور پخت پاستا ایتالیایی

پنج شنبه، ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ آشپزی
پاستا

پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد. جالب است بدانید که ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا است.

مواد لازم پاستا

  • سیر ۱ حبه
  • شیر ۱ فنجان
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • جعفری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا

اول از همه شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط برسد و بعد مرغ را روی تخته ریز تکه تکه کرده

بعد قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس  خرد می کنیم.

داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود

و بعد قارچ ها و مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.

کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.

 قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

تهیه سس پاستا:

یک قابلمه دیگر را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را اضافه می کنیم

و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم

و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید .

در قابلمه ای آب می ریزیم و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید

و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم

اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم

و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم

و سس را روی مواد می ریزیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم

و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه  پاستا آماده سرو است

پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال شکلاتی یک دسر بی نظیر

کوکو لوبیا سبز تبریزی

پخت کوکو لوبیا سبز تبریزی با پنیر پیتزا

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا