طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا خوشمزه و راحت

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

پاستای بادمجان با پنیر فتا یک غذای خوشمزه و ایده‌آل برای دوستداران پاستا است. این غذا با طعم بی‌نظیر بادمجان و پنیر فتا ترکیب شده و تجربه‌ای خاص را به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم برای پاستای بادمجان با پنیر فتا

  • 400 گرم ماکارونی نواری یا فتوچینی
  • نمک و فلفل سیاه
  • نیم کیلو گرم بادمجان، نگینی خرد شده
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک پیاز قرمز متوسط، خلالی
  • سه حبه سیر رنده شده
  • دو پیمانه اسفناج
  • 5 تا 6 عدد برگ نعنا خرد شده
  • 60 گرم پنیر فتا، خرد شده

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا

قابلمه را از آب پر کنید و به ازای هر لیتر آب 1 قاشق نمک بیافزایید و بگذارید بجوشد. در این فاصله بادمجان‌ها را تفت دهید. سه قاشق غذاخوری زیتون را در یک تابه تفلون بزرگ روی حرارت زیاد بگذارید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌های نگینی را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شوند، هم بزنید. حدود 8 تا 10 دقیقه زمان می‌برد. بادمجان‌ها را در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

حدود 3 قاشق غذاخوری زیتون را در تابه بزرگ بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. ماکارونی را در آب جوش بریزید و حدود ده دقیقه بپزید. سپس سیر را به پیازها اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید. سپس برگ‌های اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا آب بیندازند. سپس بادمجان و نعنا را اضافه کرده و مخلوط کنید.

وقتی پاستا آماده شد، نصف پیمانه از آب آن را کنار بگذارید و ماکارونی را آبکش کنید. سپس آن را به مخلوط بادمجان، پیاز، و اسفناج اضافه کنید. نصف فنجان آب ماکارونی را نیز به تابه و مواد افزوده و پنیر خرد شده را اضافه کنید و کمی فلفل روی آن بپاشید و سرو کنید.

دستور پخت شنیسل مرغ در فر

طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه در فر

استاف چیکن فلورنتین

طرز تهیه استاف چیکن فلورنتین خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا