دستور پخت واویشکا
طرز تهیه واویشکا با جگر سفید
مواد لازم | |
جگر سفید گوسفند | 1/3 دست |
جگر سیاه گوسفند | 1/2 دست |
دل گوسفند | 1/2 عدد |
گوجه فرنگی بزرگ | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
دانه انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و گلپر | به میزان لازم |
- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- دل و جگر را شسته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
- نمک، فلفل و زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مزه دار شوند.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
- پوست گوجه فرنگیها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا دل و جگر در آب گوجه فرنگی پخته و نرم شوند.
- اگر آب گوجه تمام شد و دل و جگر سفید هنوز نپخته بود، ۱/۲ فنجان آب جوش به آن اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته و نرم شوند.
- وقتی دل و جگر پخت و آب غذا کشیده شد، دانه انار و گلپر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- چند دقیقه بعد غذا آماده است، حرارت را خاموش کرده و غذا را در ظرف سرو بکشید.
- واویشکا را با دانه انار تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
ذکر دو نکته
- در صورت تمایل چند قاشق آب انار ترش، آب نارنج، آبغوره یا آبلیمو به واویشکا اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری گوشت چرخ کرده یا گوشت تکهای نگینی خرد شده نیز به این غذا اضافه کنید.
دستور پخت واویشکا
طرز تهیه واویشکای بادمجان
مواد لازم | |
بادمجان | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
قارچ | 5 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
سیب زمینی | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
شوید خشک | 1/2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- بادمجانها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس کمی نمک روی آن بپاشید و ۳۰ دقیقه در آبکش قرار دهید. سپس با آب سرد شسته و اجازه دهید آب آن گرفته شده و خشک شود.
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجانها را در آن سرخ کنید.
- بادمجانها را از تابه خارج کرده و سیب زمینی را در باقیمانده روغن موجود در تابه سرخ کنید.
- سیب زمینیها را از تابه خارج کرده و سیر و پیاز خرد شده را در تابه بریزید.
- سیر و پیاز را تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید، سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
- فلفل دلمه ای، قارچ و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید، سپس شوید خشک را افزوده و درب تابه را ببندید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید، مواد روی حرارت ملایم بپزند.
- بادمجان و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
نکته: پس از افزودن سیب زمینی، واویشکا را زیاد هم نزنید تا سیب زمینی له نشود.
دستور پخت واویشکا
طرز تهیه واویشکا اردک
مواد لازم | |
گوشت اردک | 250 گرم |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
دانه انار ترش | 200 گرم |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
آب انار | 2 لیوان |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- اردک را به چند تکه تقسیم کنید.
- پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت اردک را به آن اضافه کنید.
- چند دقیقه به تفت دادن گوشت و پیاز با هم ادامه دهید، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
- به تفت دادن مواد ادامه دهید تا ادویه کاملا به خورد گوشت رود، سپس رب انار، آب انار و دانه انار را اضافه کنید.
- حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت اردک بپزد و به روغن بیفتد.
- واویشکا اردک را در ظرف سرو بکشید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه