» آشپزی » آشنایی با طرز تهیه انواع واویشکا

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۰۹ - ۱۳:۲۰

 کد خبر: 160003
 219 بازدید

آشنایی با طرز تهیه انواع واویشکا

آشنایی با طرز تهیه انواع واویشکا

 

طرز تهیه واویشکا با جگر سفید

مواد لازم
جگر سفید گوسفند ۱/۳ دست
جگر سیاه گوسفند ۱/۲ دست
دل گوسفند ۱/۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
دانه انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
محلول زعفران ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و گلپر به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  2. دل و جگر را شسته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
  3. نمک، فلفل و زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مزه دار شوند.
  4. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
  5. پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  6. حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا دل و جگر در آب گوجه فرنگی پخته و نرم شوند.
  7. اگر آب گوجه تمام شد و دل و جگر سفید هنوز نپخته بود، ۱/۲ فنجان آب جوش به آن اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته و نرم شوند.
  8. وقتی دل و جگر پخت و آب غذا کشیده شد، دانه انار و گلپر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  9. چند دقیقه بعد غذا آماده است، حرارت را خاموش کرده و غذا را در ظرف سرو بکشید.
  10. واویشکا را با دانه انار تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
ذکر دو نکته
  • در صورت تمایل چند قاشق آب انار ترش، آب نارنج، آبغوره یا آبلیمو به واویشکا اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه‌ای نگینی خرد شده نیز به این غذا اضافه کنید.

طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکای بادمجان

مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
قارچ ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
فلفل دلمه ای  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس کمی نمک روی آن بپاشید و ۳۰ دقیقه در آبکش قرار دهید. سپس با آب سرد شسته و اجازه دهید آب آن گرفته شده و خشک شود.
  2. ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.
  3. بادمجان‌ها را از تابه خارج کرده و سیب زمینی را در باقیمانده روغن موجود در تابه سرخ کنید.
  4. سیب زمینی‌ها را از تابه خارج کرده و سیر و پیاز خرد شده را در تابه بریزید.
  5. سیر و پیاز را تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  6. کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید، سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  7. فلفل دلمه ای، قارچ و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید، سپس شوید خشک را افزوده و درب تابه را ببندید.
  8. حرارت را کم کنید و اجازه دهید، مواد روی حرارت ملایم بپزند.
  9. بادمجان و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نکته: پس از افزودن سیب زمینی، واویشکا را زیاد هم نزنید تا سیب زمینی له نشود.

طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکا اردک

مواد لازم
گوشت اردک ۲۵۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
دانه انار ترش ۲۰۰ گرم
رب انار  ۱ قاشق غذاخوری
آب انار ۲ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. اردک را به چند تکه تقسیم کنید.
  2. پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت اردک را به آن اضافه کنید.
  3. چند دقیقه به تفت دادن گوشت و پیاز با هم ادامه دهید، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
  4. به تفت دادن مواد ادامه دهید تا ادویه کاملا به خورد گوشت رود، سپس رب انار، آب انار و دانه انار را اضافه کنید.
  5. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت اردک بپزد و به روغن بیفتد.
  6. واویشکا اردک را در ظرف سرو بکشید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.طرز تهیه واویشکا اردک

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.