هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ یکی از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است که با عطر و طعم خاص خود، هر میهمانی را به یاد ماندنی میکند. در این مقاله طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ (۵ نفر)
- برنج ایرانی: ۵ پیمانه
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- مرغ: یک عدد سینه مرغ متوسط کامل
- هویج متوسط: ۵ عدد
- کره: ۵۰ گرم یا بیشتر
- خلال پسته و بادام: ۲/۳ پیمانه
- خلال نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۵ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ لیوان
- زرشک: ½ پیمانه
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار دلخواه
- زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ
برای درست کردن هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. ابتدا مرغ را بشورید و به قطعات مکعبی تقسیم کنید. برای گرفتن بوی زهم مرغ ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی با کره و روغن تفت دهید تا سبک و کاراملی شوند. ۳ قاشق غذاخوری از پیازداغ را کنار بگذارید و تکههای مرغ را با باقیمانده تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. حالا نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ خوب بپزد. در این فاصله هویجهای شسته شده را رنده کنید. در یک ماهیتابه مقداری کره گرم کنید و خلالهای هویج را تفت دهید. بعد از آنکه نرم شدند، شکر را اضافه کنید. در نهایت پیازداغ و خلال نارنج را هم به هویجها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
برنج را طبق روال معمول بپزید و آبکش کنید. برای اینکه هویج پلو شفته نشود، برنج را کمی دان بردارید. کف قابلمه را با نان یا ورقههای سیبزمینی پوشش دهید و به صورت لایه لایه برنج و مخلوط هویج و پیاز را اضافه کنید. روی لایه آخر مقداری کره بریزید و اجازه دهید هویج پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
در این فاصله زرشکها را با کمی کره و شکر تفت دهید و خلال پسته و بادام را به آن اضافه کنید. بعد از آماده شدن هویج پلو، آن را با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته تزیین کنید. هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ را با ترشی و سالاد شیرازی سرو کنید.
ارسال دیدگاه