نرگسی کدو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که به خاطر طعم لذیذ و روش تهیه آسانش، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
مواد لازم نرگسی کدو
- کدو حلقه شده: 3 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: 4/1 پیمانه
- یک قاشق آرد
- پیاز داغ: 5 قاشق
- نمک و فلفل و ادویه: کمی
طرز تهیه نرگسی کدو
کدوها را با پوست حلقه کرده، سپس بشویید و خشک کنید و سرخ کنید. در ادامه، کف تابه را چرب کرده و لابلا با پیاز داغ داخل ظرف بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بپزد. بعد تخم مرغها را زده و با شیر، آرد، نمک و ادویه و فلفل مخلوط کنید و روی کدوها بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. سپس تا هنوز داغ است سرو کنید.
نکات
از فلفلهای رنگی برای تزیین روی غذا میتوانید استفاده کنید.
منبع: نمناک
ارسال دیدگاه