نحوه طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده

چهارشنبه 20 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی

طرز تهیه ناگت مرغ یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها برای بچه‌ها و بزرگ‌ترهاست. این خوراک خوشمزه با طعمی لذیذ و ترد، انتخابی عالی برای وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها است.

  • مواد لازم:
  • گوشت مرغ چرخ کرده: 500 گرم
  • سیر: 4-5 حبه
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر پفک نمکی: 2 پیمانه
  • آرد سوخاری: 2 پیمانه
  • پنیر پارمزان: 100 گرم
  • فلفل قرمز: 1/2 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1/2 قاشق مرباخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس گوشت مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، سس خردل، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا خمیری یکدست به دست آید. خمیر را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها ترکیب شوند.

آرد سوخاری و پودر پفک نمکی را مخلوط کرده و نیمی از آن را روی یک سطح صاف پهن کنید. خمیر ناگت را روی مخلوط آرد و پفک نمکی قرار دهید و با دست به ضخامت یک سانتیمتر صاف کنید. سپس روی خمیر را با بقیه مخلوط آرد و پفک نمکی بپوشانید.

در تابه‌ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید. ناگت‌ها را به شکل‌های دلخواه برش زده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس ناگت‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و در ظرف سرو بچینید.

نکات کلیدی در طرز تهیه ناگت مرغ

برای جلوگیری از خشک شدن ناگت، بهتر است از دو سوم سینه و یک سوم ران مرغ استفاده نمایید. همچنین می‌توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا یا پنیر پروسس استفاده کنید.

admin ajax

طرز تهیه مرغ بریان نمکی خوشمزه و آسان

دستور پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک اسفناج خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا