طرز تهیه ناگت مرغ
مواد لازم | |
گوشت مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
سیر | 4-5 حبه |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
پودر پفک نمکی | 2 پیمانه |
آرد سوخاری | 2 پیمانه |
پنیر پارمزان | 100 گرم |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق مرباخوری |
نمک | 1/2 قاشق مرباخوری |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
دستور تهیه
پیاز را پس از پوست گرفتن، رنده کرده و آب آن را بگیرید.
مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، سس خردل، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و آنها را میکس کنید تا به شکل خمیری یکدست درآیند.
خمیر حاصل را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با یکدیگر ترکیب شود.
آرد سوخاری و پودر پفک نمکی را مخطوط کرده و نیمی از آن را روی یک سطح صاف پهن کنید.
خمیر ناگت را از یخچال خارج کرده، سپس آن را روی مخلوط آرد و پفک نمکی ریخته و سطح آن را صاف کنید تا به ضخامت یک سانتیمتر برسد.
روی سطح خمیر را کاملا با بقیهی مخلوط آرد و پودر پفک نمکی بپوشانید.
روش درست کردن ناگ مرغ خانگی
۴-۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه نچسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
ناگت را با قالب دلخواه برش زده و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از سرخ شدن یک طرف، ناگتها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
ناگتها را پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ یا سس تارتار نوش جان کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ
دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید، ۱ قاشق غذاخوری محلول زعفران به آن اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
پس از آماده شدن خمیر ناگت، یک ظرف آب سرد کنار دست خود قرار دهید تا بتوانید با آن دست خود را مرطوب کنید.
سپس به اندازه یک گردو از خمیر ناگت برداشته و با دست به آن فرم دهید تا به شکل لولهی کوچکی درآید.
بقیه خمیر ناگت را به همین شکل فرم داده، سپس ناگتهای لولهای را ابتدا در آرد سوخاری بغلطانید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در انتها با پودر پفک نمکی بپوشانید و در روغن داغ سرخ کنید.
حرارت را کم کنید تا ناگت ها روی حرارت ملایم کاملا مغزپخت شوند.
ذکر چند نکته در تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی
برای اینکه ناگت مرغ زیاد خشک نشود، بهتر است از دو سوم سینه و یک سوم ران مرغ استفاده شود.
برای تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی به جای ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان میتوانید از ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا یا ۱۵۰ گرم پنیر پروسس استفاده کنید.
به جای سیر تازه میتوانید از یک قاشق مرباخوری پودر سیر استفاده کنید.
ارسال دیدگاه