» آشپزی » دستور پخت ناگت مرغ با پفک نمکی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ - ۱۱:۰۳

دستور پخت ناگت مرغ با پفک نمکی

دستور پخت ناگت مرغ با پفک نمکی

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیر ۴-۵ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
پودر پفک نمکی ۲ پیمانه
آرد سوخاری ۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مرباخوری
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه

  1. پیاز را پس از پوست گرفتن، رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  2. مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، سس خردل، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و آن‌ها را میکس کنید تا به شکل خمیری یکدست درآیند.
  3. خمیر حاصل را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با یکدیگر ترکیب شود.
  4. آرد سوخاری و پودر پفک نمکی را مخطوط کرده و نیمی از آن را روی یک سطح صاف پهن کنید.
  5. خمیر ناگت را از یخچال خارج کرده، سپس آن را روی مخلوط آرد و پفک نمکی ریخته و سطح آن را صاف کنید تا به ضخامت یک سانتیمتر برسد.
  6. روی سطح خمیر را کاملا با بقیه‌ی مخلوط آرد و پودر پفک نمکی بپوشانید.
  7. ۴-۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه نچسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
  8. ناگت را با قالب دلخواه برش زده و در روغن داغ سرخ کنید.
  9. پس از سرخ شدن یک طرف، ناگت‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
  10. ناگت‌ها را پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود، سپس در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ یا سس تارتار نوش جان کنید.
برای درست کردن ناگت مرغ لوله ای
  1. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید، ۱ قاشق غذاخوری محلول زعفران به آن اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  2. پس از آماده شدن خمیر ناگت، یک ظرف آب سرد کنار دست خود قرار دهید تا بتوانید با آن دست خود را مرطوب کنید.
  3. سپس به اندازه یک گردو از خمیر ناگت برداشته و با دست به آن فرم دهید تا به شکل لوله‌ی کوچکی درآید.
  4. بقیه خمیر ناگت را به همین شکل فرم داده، سپس ناگت‌های لوله‌ای را ابتدا در آرد سوخاری بغلطانید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در انتها با پودر پفک نمکی بپوشانید و در روغن داغ سرخ کنید.
  5. حرارت را کم کنید تا ناگت ها روی حرارت ملایم کاملا مغزپخت شوند.

ناگت مرغ با پفک نمکی
ذکر چند نکته در تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی

  • برای اینکه ناگت مرغ زیاد خشک نشود، بهتر است از دو سوم سینه و یک سوم ران مرغ استفاده شود.
  • برای تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی به جای ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان می‌توانید از ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا یا ۱۵۰ گرم پنیر پروسس استفاده کنید.
  • به جای سیر تازه می‌توانید از یک قاشق مرباخوری پودر سیر استفاده کنید.
بد نیست بدانید که ناگت مرغ آماده مخلوطی از گوشت، پوست و اعماء و احشام مرغ است که مقدار زیادی چربی دارد، به همین دلیل لذیذتر از فیله مرغ خالص است و معمولا مورد استقبال نوجوانان و کودکان قرار می‌گیرد. از طرفی برای افزایش مدت زمان ماندگاری این محصولات اغلب آن‌ها را منجمد می‌کنند که این مساله باعث از هم پاشیدگی بافت غذا و واکنش نامطلوب بین ترکیبات آن می‌شود که علاوه بر کاهش ارزش غذایی آن می‌تواند باعث تغییر طعم و مزه نامطلوب در غذا شود؛ بنابراین بهتر است ناگت مرغ را با استفاده از مواد اولیه مرغوب در منزل درست کنید و با اطمینان خاطر از صحت و سلامت، آن را مورد استفاده قرار دهید.

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.