در روز طبیعت که ایرانیان به دل طبیعت میروند، داشتن یک ناهار مخصوص سیزده بدر میتواند لحظات خوشی را رقم بزند. پیشنهاد ما تهیه غذاهای اصیل ایرانی است که در دل طبیعت طعم بهتری میگیرند.
برای این روز به شما دو گزینه عالی پیشنهاد میدهیم: شوید پلو با مرغ زعفرانی و ساندویچ مرغ. در ادامه به معرفی مواد لازم و طرز تهیه این دو غذا خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه شوید پلو با مرغ زعفرانی
- برنج: 2 پیمانه
- سینه مرغ: 1/2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 ق غذاخوری
- شوید خرد شده: 100 گرم
- زعفران دم کرده: 2 ق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- لیمو ترش: 1 عدد
- کره یا روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه شوید پلو با مرغ زعفرانی
- برنج را خیس کنید و مرغ را خرد کرده و با پیاز و نمک بپزید.
- مرغ را با زعفران و لیمو ترش مخلوط کنید.
- شوید را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- برنج را آبکش کرده و ته دیگ بگذارید.
- لایه لایه برنج و مخلوط مرغ را بریزید و در نهایت با زعفران و روغن داغ سرو کنید.
اگر به دنبال گزینهای سادهتر هستید، ساندویچ مرغ بهترین انتخاب است:
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و فلفل دلمهای
- مرغ: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- سس فرانسوی: به میزان لازم
- گوجه و خیارشور: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ و فلفل دلمهای
- مرغ را بپزید و سپس سرخ کنید.
- مرغ را خرد کرده و داخل نان بگذارید.
- ساندویچ را با گوجه و خیارشور سرو کنید.
با تهیه این دو غذا میتوانید ناهار مخصوص سیزده بدر خوشمزهای داشته باشید!
ارسال دیدگاه