بهترین دستورهای پخت ناهار مخصوص سیزده بدر با مرغ و پلو

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت ناهار مخصوص سیزده بدر

در روز طبیعت که ایرانیان به دل طبیعت می‌روند، داشتن یک ناهار مخصوص سیزده بدر می‌تواند لحظات خوشی را رقم بزند. پیشنهاد ما تهیه غذاهای اصیل ایرانی است که در دل طبیعت طعم بهتری می‌گیرند.

برای این روز به شما دو گزینه عالی پیشنهاد می‌دهیم: شوید پلو با مرغ زعفرانی و ساندویچ مرغ. در ادامه به معرفی مواد لازم و طرز تهیه این دو غذا خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه شوید پلو با مرغ زعفرانی

  • برنج: 2 پیمانه
  • سینه مرغ: 1/2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 ق غذاخوری
  • شوید خرد شده: 100 گرم
  • زعفران دم کرده: 2 ق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • کره یا روغن مایع: به میزان لازم
شوید پلو با مرغ - پلوی زعفرانی - عکس شوید پلو با مرغ زعفرانی

طرز تهیه شوید پلو با مرغ زعفرانی

  1. برنج را خیس کنید و مرغ را خرد کرده و با پیاز و نمک بپزید.
  2. مرغ را با زعفران و لیمو ترش مخلوط کنید.
  3. شوید را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  4. برنج را آبکش کرده و ته دیگ بگذارید.
  5. لایه لایه برنج و مخلوط مرغ را بریزید و در نهایت با زعفران و روغن داغ سرو کنید.

اگر به دنبال گزینه‌ای ساده‌تر هستید، ساندویچ مرغ بهترین انتخاب است:

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و فلفل دلمه‌ای

  • مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • سس فرانسوی: به میزان لازم
  • گوجه و خیارشور: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
ساندویچ مرغ - طرز تهیه ساندویچ مرغ - ناهار مخصوص سیزده بدر

طرز تهیه ساندویچ مرغ و فلفل دلمه‌ای

  1. مرغ را بپزید و سپس سرخ کنید.
  2. مرغ را خرد کرده و داخل نان بگذارید.
  3. ساندویچ را با گوجه و خیارشور سرو کنید.

با تهیه این دو غذا می‌توانید ناهار مخصوص سیزده بدر خوشمزه‌ای داشته باشید!

دستور پخت آش ترش مخصوص سیزده بدر

طرز تهیه آش ترش با رب انار برای روز سیزده بدر

دستور پخت نان فطیر مغزدار بدون فر

طرز تهیه نان فطیر مغزدار بدون فر به ساده‌ترین روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا