» دسر » نحوه پخت نان پرتقال و کرن بری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۴ - ۱۷:۳۴

 کد خبر: 65386
 1844 بازدید

نحوه پخت نان پرتقال و کرن بری

نحوه پخت نان پرتقال و کرن بری

مواد لازم برای نان پرتقال و کرن بری

  • آرد  ۲ فنجان
  • شکر  سه چهارم فنجان
  • جوش شیرین  نصف ق چ
  • کره نرم  یک چهارم فنجان
  • چیپس پوست گرتقال شیرین شده  ۱۰۰ گرم
  • رنده پوست پرتقال  ۱ ق غ
  • دوغ کره یا شیر  ۱ فنجان
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • زغال اخته  ۱ فنجان
  • گردو خرد شده  نصف فنجان
  • آب پرتقال  ۱ ق غ
جراحی بینی

طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری

یک عدد قالب لوف نچسب ۱۰ * ۲۰ سانتی یا سه قالب لوف ۷ * ۱۴ سانتی را با اسپری چرب کنید .
آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط نمایید .کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و حالت پودر نان خشک بگیرند سپس رنده پوست پرتقال و پوست پرتقال شیرین شده را با مواد مخلوط کنید .
دوغ کره و تخم مرغ را به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و در آخر کرن بری و گردو را افزوده مخلوط کنید و در قالب ریخته در فر بگذارید .
زمان پخت نان در قالب بزرگ حدود ۷۰ دقیقه و در قالب های کوچک حدود ۳۰ دقیقه است .
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع نان و خمیر
بعد ازین که نان را از فر خارج کردید و کمی از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده  و نان را به روی توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود .
به دلخواه کمی شربت و پودر شکر روی نان بریزید .
منبع:نمناک

برچسب ها :
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.