
کره ۵۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ۱عدد
مواد لازم میانی:
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱۰۰ گرم
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱۰۰ گرم
گردوی خردکرده ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه نان پیروک :
۱٫ مایهخمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بریزید و باقیمانده شکر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس کره نرمشده، تخممرغها، نمک و مایهخمیر عملآمده را نیز اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.
۲٫ حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. بعد آن را در کاسه چربکردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اکنون خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را به شکل مستطیل، تقریباً به اندازه ۳۰×۴۰ سانتیمتر باز کنید و در سینی چربکرده قرار دهید و اطراف خمیر را مرتب کنید.
۳٫ اکنون با مواد میانی روی خمیر را بپوشانید و قسمت دوم خمیر را به شکل نوارهای ۲ سانتیمتر ببرید و به شکل ضربدر روی مواد قرار دهید. بهتر است لبههای خمیر زیری را با آب مرطوب کنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینک روی خمیر را بپوشانید و صبر کنید تا دوباره خمیر حجیم شود.
۴٫ سپس روی خمیر را با زرده تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا نان، بپزد و طلائیرنگ شود.
روش تهیه مواد میانی:
بیسکویت ساده را آسیاب کنید و با کره آبکرده خنکشده، دارچین، شکر، آبپرتقال، زرده تخم مرغ و گردوی بوداده مخلوط کنید.
منبع:نیک صالحی
ارسال دیدگاه