آشپزی نان بازلاما: دستور تهیه و نکات مهم

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
۱۸۰۶۰۴

نان بازلاما یکی از نان‌های خوشمزه و محبوب در ترکیه است که با طعم دلپذیری که دارد، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد. این نان ضخامت 1 الی 2 سانتی‌متر و قطری بین 10 تا 25 سانتی‌متر دارد. مصرف آن به عنوان یک نان سالم به ورزشکاران توصیه می‌شود.

برای تهیه نان بازلاما به مواد زیر نیاز دارید:

  • 3 لیوان آرد
  • 2 لیوان شیر ولرم
  • 1 استکان آب ولرم
  • 10 گرم خمیر مایه خشک فوری (معادل 1 قاشق غذاخوری)
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق مرباخوری نمک
  • 1 استکان روغن مایع (80 گرم)

و اکنون با مراحل تهیه نان بازلاما آشنا می‌شوید:

2.5 لیوان از آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را خالی کرده و شیر، آب ولرم و روغن مایع را به آن اضافه کنید. آرد را از کناره‌ها بردارید و با مواد مخلوط کنید و ورز دهید. اگر خمیر نرم بود، بقیه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیری نرم و غیرچسبنده تهیه شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید. بعد از یک ساعت، کمی خمیر را ورز دهید تا هوای آن خارج شود.

تکه‌های بزرگی از خمیر برداشته و روی میز آردپاشی شده به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید و با لیوان یا قالب‌های دلخواه برش بزنید. در ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن، نان را پشت و رو بپزید و بعد از پخت، آن را با کره محلی سرو کنید.

نکته: برای طعم بهتر، می‌توانید در هنگام پخت نان، کمی کنجد روی آن بپاشید.

خورشت حلوایی

طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش کدو حلوایی

سوفله بادمجان یا موساکا

طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا