نان بازلاما یکی از نانهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است که با طعم دلپذیری که دارد، میتواند گزینهای مناسب برای مهمانیها و دورهمیها باشد. این نان ضخامت 1 الی 2 سانتیمتر و قطری بین 10 تا 25 سانتیمتر دارد. مصرف آن به عنوان یک نان سالم به ورزشکاران توصیه میشود.
برای تهیه نان بازلاما به مواد زیر نیاز دارید:
- 3 لیوان آرد
- 2 لیوان شیر ولرم
- 1 استکان آب ولرم
- 10 گرم خمیر مایه خشک فوری (معادل 1 قاشق غذاخوری)
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 استکان روغن مایع (80 گرم)
و اکنون با مراحل تهیه نان بازلاما آشنا میشوید:
2.5 لیوان از آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را خالی کرده و شیر، آب ولرم و روغن مایع را به آن اضافه کنید. آرد را از کنارهها بردارید و با مواد مخلوط کنید و ورز دهید. اگر خمیر نرم بود، بقیه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیری نرم و غیرچسبنده تهیه شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید. بعد از یک ساعت، کمی خمیر را ورز دهید تا هوای آن خارج شود.
تکههای بزرگی از خمیر برداشته و روی میز آردپاشی شده به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با لیوان یا قالبهای دلخواه برش بزنید. در ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن، نان را پشت و رو بپزید و بعد از پخت، آن را با کره محلی سرو کنید.
نکته: برای طعم بهتر، میتوانید در هنگام پخت نان، کمی کنجد روی آن بپاشید.
ارسال دیدگاه