میگو پلو مجلسی، غذایی لذیذ و مقوی است که میتوان آن را به دو روش مختلف تهیه کرد: یکی با خامه و دیگری با کشمش. در این مقاله به بررسی هر دو روش تهیه و نکات کلیدی آنها پرداخته میشود.
روش اول: طرز تهیه میگو پلو مجلسی با خامه
مواد لازم:
- برنج: 500 گرم
- میگو: 500 گرم
- آبگوشت: یک لیوان
- رب گوجه فرنگی: یک الی 2 قاشق سوپخوری
- کره: 100 گرم
- آرد: یک قاشق غذاخوری
- خامه: 100 گرم
- پودر کاری: یک قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
دستور تهیه:
- پلو و سس میگو را جدا طبخ کنید و هنگام سرو به یکدیگر اضافه کنید.
- سس را با میگو تهیه کنید: میگوها را پوست بکنید و تمیز کنید، سپس آنها را روی حرارت قرار دهید تا آب آنها تبخیر شود.
- کره را ذوب کرده و آرد را در آن تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را به تدریج به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا سس لطیف شود.
- پودر کاری و مقداری نمک اضافه کنید و بعد از جوشاندن، میگوها را به سس اضافه کنید.
- خامه را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.
- پلو را در ظرف مناسب سرو کنید و سس را روی آن بریزید.
نکته: حرارت زیاد به خامه آسیب میزند، بنابراین خامه را بعد از خاموش کردن حرارت اضافه کنید.
روش دوم: طرز تهیه میگو پلو مجلسی با کشمش
مواد لازم:
- برنج: 500 گرم
- میگو: 500 گرم
- پیاز: 2 الی 3 عدد متوسط
- کشمش: 75 گرم
- روغن، زردچوبه، دارچین و نمک: به میزان لازم
شیوه طبخ:
- میگوها را تمیز کرده و به پیاز رنده شده اضافه کنید.
- اجازه دهید میگوها با آب بپزند تا آب آنها تبخیر شود.
- زعفران دم کرده را اضافه کنید و کمی سرخ نمایید.
- کشمش را به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
- برنج را آبکش کرده و لایههای آن را با سس و میگو پر کنید.
- زمانی که برنج دم کشید، سرو کنید.
میتوانید کشمش را جداگانه سرخ کرده و روی پلو قرار دهید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه