طرز تهیه خوشمزه میگو پلو با شوید

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت میگو پلو با شوید

میگو پلو با شوید یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن با میگو و شوید خشک، طعمی بی‌نظیر به سفره شما می‌بخشد. برای تهیه این غذا، به چهار الی شش نفر و یک و نیم الی دو و نیم ساعت زمان نیاز خواهید داشت. در ادامه به مواد لازم و روش تهیه آن می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو با شوید

مواد لازم
برنج خام 4 پیمانه
پیاز 2 عدد بزرگ
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پودر لیموعمانی یک قاشق مرباخوری
شوید خشک پلویی 2 الی 4 قاشق غذاخوری
میگو 200 گرم
روغن و نمک به میزان لازم

دو نکته:

  • به جای میگو تازه می‌توانید از ۱۰۰ گرم میگوی خشک نیز استفاده کنید.
  • در صورتی که از شوید خرد شده تازه استفاده می‌کنید، به سه الی پنج قاشق غذاخوری از آن احتیاج دارید.

طرز تهیه میگو پلو با شوید

با مواد اولیه مشابه به سه شیوه می‌توانید این غذا را تهیه کنید. به یاد داشته باشید که اگر از میگوی خشک استفاده می‌کنید، باید آن را در آب جوش خیس نمایید. در ادامه به روش‌های تهیه میگو پلو با شوید می‌پردازیم.

روش اول:

  1. پیازها را نگینی خرد کنید.
  2. مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد، پیاز و میگو را به آن اضافه کنید.
  3. ادویه‌ها را اضافه کنید.
  4. زمانی که پیاز طلایی شد، پودر لیموعمانی را اضافه کنید.
  5. شوید را اضافه کنید.
  6. برنج را بشویید و به میگو بیفزایید.
  7. مقداری آب اضافه کنید و به آرامی غذا را بهم بزنید.
  8. قابلمه را روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و درب آن را ببندید.
  9. زمانی که آب برنج تبخیر شد، از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کنید.
  10. زمانی که برنج دم کشید، غذا حاضر است و می‌توانید آن را سرو کنید.

روش دوم:

  1. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و همراه با میگو تفت دهید.
  2. زمانی که میگو و پیاز کاملا سرخ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
  3. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  4. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و یک لایه برنج اضافه کنید.
  5. میگو و پیاز را میان برنج قرار دهید.
  6. برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و از شعله پخش کن استفاده کنید.

روش سوم:

  1. پیاز را نگینی خرد کنید.
  2. میگو را همراه با پیاز در یک قابلمه ریخته و با آب روی حرارت قرار دهید.
  3. زمانی که میگو یکی دو جوش زد، ادویه‌ها را اضافه کنید.
  4. پس از آنکه میگو پخت، مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید.
  5. میگویی که آماده کرده بودید را روی برنج قرار دهید و سرو کنید.

با هر یک از سه روش فوق که میگو پلو با شوید را تهیه کنید، نتیجه غذایی خوشمزه و بی‌نظیر خواهد بود. طرز تهیه میگو پلو با شوید

دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

طرز تهیه غذای سریع با مرغ به شکل‌های مختلف

طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه با نان لواش و خمیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا