دستور پخت میگو پفکی

شنبه 30 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت میگو پفکی

مواد لازم:

میگو                  1 کیلو
آبلیمو                 یک قاشق سوپخوری
ماست               دو قاشق سوپخوری
پیاز                    یک عدد
آرد                     2/3 لیوان
تخم مرغ              یک عدد
زعفران                نصف قاشق چایخوری
نمک                   به مقدار لازم
بیکینگ پودر          یک قاشق چایخوری
فلفل                  به مقدار لازم

میگو پفکیخوراک ماهی و میگو

طرز تهیه:

اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .

منبع:نمناک

دستور پخت مرغ شکم پر

دستور پخت مرغ شکم پر

دستور پخت کوفته شوید باقلا

نحوه پخت کوفته شوید باقلا

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi