مواد لازم مرغ بریان :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
مرغ درسته با پوست | 1 عدد بزرگ | 100 گرم / 200 کالری |
نمک | 2 بسته | 100 گرم / 0 کالری |
نمک فلفل زردچوبه زعفران | به مقدار لازم | 100 گرم / 0 کالری |
روغن زیتون یا کره | مقداری | 100 گرم / 0 کالری |
سیب زمینی با پوست درسته | تعداد ی | 100 گرم / 75 کالری |
گوجه | برای داخل شکم مرغ | 100 گرم / 15 کالری |
فلفل دلمه ای | برای داخل شکم مرغ | 100 گرم / 15 کالری |
کرفس | برای داخل شکم مرغ | 100 گرم / 13 کالری |
پباز | برای داخل شکم مرغ | 100 گرم / 36 کالری |
سیر | برای داخل شکم مرغ | 100 گرم / 120 کالری |
دستور پخت مرغ بریان نمکی خوشمزه
آموزش آشپزی:ابتدا ته یک قابلمه یه ورقه آلومینیوم می اندازیم تا ته دیگ نسوزد سپس 2 پاکت نمک را درون قابلمه خالی میکنیم و کنار میگذاریم در یک کاسه نمک ، فلفل، زردچوبه ، زعفران آبکرده و روغن زیتون مخلوطی نسبتاَ غلیظ درست کرده.
*. تمام مرغ رابه آن آغشته می کنیم رو و داخل شکم مرغ را خوب با این مخلوط مالش میدیم تا به خردش برود سپس گوجه و کرفس و پیاز و دو حبه سیر را خرد کرده و شکم مرغ را با آن پر میکنیم شما با هر چیز دیگه غیر از این هم می توانید.
*. شکم مرغ را پر کنید و بعد از آن مرغ زعفران زده شکم پر را از کمر روی نمک ها می گذاریم و سیب زمینی ها را دور آن می چینیم و در قابلمه را دم کنی گذاشته و روی آن محکم می کنیم ابتدا به مدت 15 دقیقه با حرارت زیاد و یکساعت و ربع با حرارت ملایم میگذاریم.
*. بپزد و بریان شود درقابلمه را در این مدت نباید باز کنیم ممکن است در ابتدا بوی نامطبوعی او نمک ها به مشام برسد که مهم نیست این مرغ طعم بسیار خوبی دارد و با هر نمونه مرغی که تا بحال پخته اید فرق دارد.
*. بسیار آسان و بدون دردسر آماده میشه در ضمن به مقداری که ذاعقه شما دوست دارد نمک به مرغ اضافه نمایید و نگران نمک های ته قبلمه نباشید که تأثیری در شوری غذا ندارند.
منبع:آکا ایران
خیلی عالی ، غذای خوشمزه و راحتی بود