طرز تهیه موساکا یونانی

دوشنبه 24 مهر 1402 آشپزی
دستور پخت مرحله به مرحله موساکا یونانی 

موساکا یونانی یک غذای سنتی یونانی است که از لایه‌های بادمجان، مایه گوشت و سس بشامل تشکیل شده است. این غذا معمولاً با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا تزئین می‌شود.

مواد لازم برای تهیه موساکا یونانی برای ۴ نفر:

۴ عدد بادمجان متوسط

۴ عدد سیب‌زمینی متوسط

۱۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۱ عدد پیاز متوسط

۱ عدد فلفل دلمه‌ای متوسط

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری آویشن

۱ قاشق چایخوری جوزهندی

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۴ پیمانه آرد

۱/۴ پیمانه کره

۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

طرز تهیه موساکا یونانی

طرز تهیه موساکا یونانی

طرز تهیه موساکا یونانی:

۱. بادمجان‌ها را حلقه‌حلقه برش بزنید و به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

۲. بادمجان‌ها را آبکش کنید و با روغن زیتون سرخ کنید.

۳. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید.

۴. سیب‌زمینی‌ها را در آب بجوشانید تا نیم‌پز شوند.

۵. در یک تابه پیاز را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

۶. فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

۷. گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً پخته شود.

۸. رب گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

۹. شیر، آرد و کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا سس غلیظ شود.

۱۰. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۱۱. یک لایه سیب‌زمینی در کف یک ظرف فر بچینید.

۱۲. یک لایه بادمجان روی سیب‌زمینی‌ها بچینید.

۱۳. یک لایه مایه گوشت روی بادمجان‌ها بچینید.

۱۴. یک لایه سس بشامل روی مایه گوشت بچینید.

۱۵. پنیر پیتزا را روی سس بشامل بپاشید.

۱۶. ظرف را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر بپزید تا پنیر پیتزا ذوب شود و طلایی شود.

موساکا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این غذا معمولاً با سالاد یا ماست سرو می‌شود.

aa9e86ba bbcb 46d2 9550 0095622c4e05 1

طرز تهیه موساکا یونانی

نکات:

برای اینکه تلخی بادمجان‌ها گرفته شود، می‌توانید آن‌ها را در آب نمک قرار دهید یا با نمک بپاشید و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید.
می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده گوسفندی، گوشت چرخ‌کرده مرغ یا گوشت چرخ‌کرده مخلوط برای تهیه موساکا استفاده کنید.
می‌توانید از سس بشامل آماده استفاده کنید یا خودتان آن را تهیه کنید.
برای تزئین موساکا می‌توانید از گوجه فرنگی گیلاسی، زیتون سیاه یا جعفری خرد شده استفاده کنید.

 

بورک گوشت و سبزیجات

دستورپخت بورک گوشت و سبزیجات

دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا