» آشپزی »  مراحل تهیه موساکا یونانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۲۶ - ۷:۲۹

نحوه پخت موسکا یونانی

 مراحل تهیه موساکا یونانی

 مراحل تهیه موساکا یونانی

نحوه پخت موسکا یونانی

مواد لازم برای تهیه موساکا یونانی

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۵ عدد بادمجان
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳ الی ۴ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ و نیم پیمانه سس سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

نحوه پخت موسکا یونانی

بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

دستور پخت موساکا یونانی

آموزش آشپزی:برای تهیه موساکا باید سیب زمینی ها رو بپزیم و برای اینکه زودتر بپزن کافیه پوستشون رو بکنیم و از وسط نصفشون کنیم و بذاریم داخل قابلمه تا بپزن.

بادمجون هارو هم که پوست کنده و ورقه ای بریدیم به نمک آغشته میکنیم و میذاریم برای نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره و بعد سرخشون میکنیم.

حالا نوبت مایه گوشتیه پس پیاز رو رنده یا خورد کرده و با روغن تفت میدیم و وقتی کمی سبک شدن زردچوبه و فلفل هم میزنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.

حالا فلفل دلمه ای رو که خورد کردیم و سیر خورد شده رو هم اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم تا فلفل و سیر هم نرم بشن.

بعد رب رو اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم تا رب هم ازخامی در بیاد.

در نهایت گوشت چرخی رو هم اضافه کرده و تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه.

گوجه هارو نصف کرده و با حدود یک سوم لیوان آب داخل مخلوط کن میریزیم تا پوره بشن.

درنهایت گوجه رو به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوطشون میکنیم.

حالا اجازه میدیم تا مایه کاملا بپزه و تنگ آب بشه.

بیشتر بخوانید:نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو

اینجا فقط میمونه تهیه سس موساکا و چیدن مواد. برای موساکا به سس سفید احتیاج داریم که میتونین طرز تهیه رو اینجا ببینین. وقتی سس حاضر شد همونطور که هنوز داغه و حرارت هم ملایمه یکی از تخم مرغ هارو داخلش میشکنیم و سریع با هم همشون میزنیم.

بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کرده و باز مواد رو خوب مخلوط  میکنیم.

در نهایت مواد رو لایه لایه داخل ظرف نشکن مخصوص فر میچینیم. ابتدا کف ظرف رو چرب میکنیم و یک لایه سیب زمینی پخته که حلقه حلقه بریدیم میچینیم. بهتره کمی نمک هم روی سیب زمینی پخته بپاشیم.

حالا نوبت مایه گوشتیه. بعد بادمجون سرخ کرده. دوباره سیب زمینی. حالا یه لایه از سسی که آماده کردیم و در نهایت کل سطح سس رو با پنیر پیتزا میپوشونیم و ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فر میذاریم تا مزه مواد به خورد هم بره و پنیر هم کاملا آب بشه. در نهایت برای ۵ الی ۱۰ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا سطح پنیر برشته بشه.

منبع:دونفره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.