دستور پخت ماکارونی و پنیر
این ساده ترین راه برای دستور پخت ماکارونی و پنیر است! و باور کنید یا نه و به طرز باورنکردنی خامه ای است، بدون سس دلمه شکسته، و طعم آن به سادگی عالی است.
این ترفندها برای یک ماک و پنیر خوب این است که به جای شیر معمولی از ترکیب خامه، آب و شیر تبخیر شده استفاده کنید تا منجمد نشود.
سپس صبر کنید تا به انتها نزدیک شود تا پنیر را اضافه کنید تا داغ نشود و جدا نشود. و کلید مهم دیگر استفاده از ترکیب پنیرها برای طعم و بافت عالی است. چدار تیز بهترین طعم ماکارونی و پنیر سنتی را ایجاد می کند،
مواد لازم دستور پخت ماکارونی و پنیر
پاستا ماکارونی خشک
کره
اب
شیر تبخیر شده
خامه غلیظ
پودر پیاز و پودر سیر
نمک و فلفل سیاه
پنیر چدار تیز
پنیر آمریکایی (از اغذیه فروشی ها)
پنیر مونتری جک
طرز تهیه ماکارونی و پنیر
یک ظرف 5 تا 6 لیتری را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.
پاستا ماکارونی، کره، آب، شیر تبخیر شده، خامه غلیظ، پودر پیاز، پودر سیر را اضافه کنید و با نمک مزه دار کنید. سپس ماکارونی را هم بزنید و تا جایی که می توانید در مایع غوطه ور کنید.
روی حرارت ملایم بپوشانید تا ماکارونی حدود نرم شود، حدود 1 ساعت.نرم که شد
به سرعت درب را بردارید و چدار، پنیر آمریکایی و پنیر مونتری جک را اضافه کنید. هم بزنید سپس سریع درب را برگردانید.
15 تا 30 دقیقه بیشتر بپزید تا پاستا نرم شود و پنیر آب شود.
هم بزنید. به میزان لازم با کمی آب گرم رقیق کنید. در صورت تمایل با فلفل مزه دار کنید.
تغییرات احتمالی
1-رویه آرد سوخاری برشته شده: یک افزودنی خوشمزه به این این است که آن را با آرد سوخاری پنکو برشته تمام کنید. برای این کار 3 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای روی حرارت متوسط آب کنید، 1 1/2 فنجان آرد سوخاری پانکو را اضافه کنید. تقریباً به طور مداوم هم بزنید تا برشته و طلایی شود. روی مک تمام شده سرو کنید.
2- برای طعم تندتر، به جای چدار تیز، از چدار تیزتر استفاده کنید، یا پنیر مونتری جک را با گرویر جایگزین کنید، یا حتی می توانید کمی پنیر پارمزان ریز خرد شده (رنده شده با زرشک) اضافه کنید.
3- اگر میخواهید خامهتر شود، 1/3 فنجان آب را با 1/3 فنجان خامه غلیظ اضافی جایگزین کنید.
4-مقداری فلفل قرمز یا فلفل قرمز را برای طعم دادن اضافه کنید
ارسال دیدگاه