» آشپزی » نحوه طبخ ماهی شکم پر خوشمزه شمالی و جنوبی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۱۸ - ۲۰:۳۰

 کد خبر: 45668
 424 بازدید

نحوه طبخ ماهی شکم پر خوشمزه شمالی و جنوبی

نحوه طبخ ماهی شکم پر خوشمزه شمالی و جنوبی

 

مواد لازم ماهی شکم پر

ماهی حلوا :•: ۲ عدد

سبزی ماهی :•: ۲۵۰ گرم

پیاز :•: ۱ عدد

سیر :•: ۵ حبه

کشمش پلویی :•: ۲/۱ پیمانه

خلال بادام :•: ۲/۱ پیمانه

آرد :•: ۲/۱ پیمانه

دارچین :•: ۲/۱ پیمانه

زردچوبه :•: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز :•: ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی :•: به میزان لازم

 

طرز تهیه ماهی شکم پر

برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا داخل شکم ماهی ها را خالی و تمیز میکنیم و کامل با دقت میشوریم ودر آبکش یا صافی میگزاریم و با دستمال آن را خشک میکنیم.

پیاز را پوست میگیریم و میشوریم و نگینی خرد میکنیم،سپس درون تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و با حرارت کم اجازه میدهیم

داغ شود بعد پیاز نگینی خرد شدهرا در تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس  صبر کنید تا طلایی و سرخ شود.

سبزی ماهی را پس از سرخ شدن پیاز درون تابه میریزیم و حدودا ۶ الی۷ دقیقه تفت میدهیم و سیرها را له میکنیم و به سبزی و پیاز اضافه میکنیم

و زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم.

بادام های خلال شده و کشمش را به مواد می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و تابه را از روی اجاق برمیداریم وبه کناری میگذاریم.

شکم ماهی را باز میکنیم و مواد آماده شده در داخل تابه ،را درون شکم ماهی ها میریزیم و با خلال دندان یا نخ شکم آن را میدوزیم

و روی تخته آشپزخانه آرد و مقداری زردچوبه میریزیم و ماهی ها را در آن میغلطانیم تا هر دو طرف ماهی ها به آن آغشته شود.

در آخر درون تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا روغن به مرور زمان خوب داغ شود (روغن هم یکدفعه نمیپاشد)

سپس ماهی را در داخل تابه میگذاریم و در تابه را میگذارم تا با حرارت کم خوب پخته و سرخ شود،

پس از گذشت حدودا ۵ دقیقه سری به تابه بزنید اگر ماهی کاملا سرخ شده بود آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

سپس با لیمو ترش تازه و سبزیجات معطر ماهی شکم پر را تزیین نمایید و نوش جان کنید. بهتر است ماهی شکم پر را با برنج سرو نمایید.

منبع:پاتوق من


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.