مارینارای مرغ یک سس گوجهای خوشبو و خوشمزه است که با بوی ریحان و سیر تهیه میشود و به مرغ طعم بسیار خوبی میدهد. در ادامه طرز تهیه این سس و طرز تهیه مرغ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم مارینارای مرغ:
- ران مرغ 9 عدد
- گوجه فرنگی 3600 گرم
- پیاز سفید 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر 4 حبه
- ریحان تازه ½ پیمانه
- آرد همه کاره ½ پیمانه
- خرده نان ¾ پیمانه
- پنیر پارمزان ¾ پیمانه
- پنیر موتزارلا ¾ پیمانه
- روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری
- آویشن خشک 2 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه مارینارای مرغ:
4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیازی که از قبل خرد کردهاید را به مدت 3 دقیقه تفت دهید و سپس سیری که خرد کردهاید را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بگذارید تا تفت بخورد. گوجهفرنگی له شده، فلفل قرمز و آویشن را به مخلوط بالا بیافزایید و برای 10 دقیقه جوش دهید تا سس غلیظ شود. ریحان خرد شده، نمک و فلفل را با مواد بیافزایید و سس را کنار بگذارید.
خرده نان و پنیر پارمزان رنده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. تخممرغها را در ظرف دیگری هم بزنید و آرد را به آن اضافه کنید. مرغها را به ترتیب با آرد، تخم مرغ و سپس مخلوط خرده نان بپوشانید.
فر را روی درجه حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. رانهای بدون استخوان مرغ را آماده کنید و اگر بزرگ بودند نصف کنید. باقی روغن زیتون را در تابهای نچسب روی شعله کم حرارت دهید و مرغها را بریزید و سرخ کنید، برای هر طرفشان 4 دقیقه کافی است.
تکههای مرغ را روی ظرف مخصوص فر قرار دهید. سس را با قاشق روی مرغها بریزید. پنیر موتزارلا را رنده کنید و روی رانها بپاشید و برای 10 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود. میتوانید به جای فر، مرغها را برای 10 تا 20 ثانیه در ماکروویو بگذارید.
نکتهها: برای طعم بهتر میتوانید از ادویههای بیشتری استفاده کنید و قبل از سرخ کردن مرغها، آنها را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید.
ارسال دیدگاه