طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت لوبیا پلوی تبریزی

لوبیا پلوی تبریزی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که به ویژه در تبریز شهرت دارد. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا چشم بلبلی و شوید تهیه می‌شود. در ادامه، طرز تهیه این غذا را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای لوبیا پلوی تبریزی

  • برنج 4 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
  • شوید تازه 4 پیمانه
  • روغن جامد 2 ق س
  • دارچین یک دوم ق س
  • کره 75 گرم
  • زعفران دم کرده
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • کره 1 ق س
  • آب مرغ 2 پیمانه
  • آب جوش
  • نمک و ادویه
لوبیا پلوی تبریزی

طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی

برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید.

پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.

روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.

حالا به ترتیب و لایه لایه برنج و مواد (شوید و لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.

مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.

دستور پخت انواع غذا با بلدرچین

طرز تهیه ۵ نوع غذا با بلدرچین خوشمزه

دستورپخت حلیم خوشمزه برای ماه رمضان

طرز تهیه حلیم خانگی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا