لازانیا رولی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که با طعم لذیذ و ظاهری زیبا میتواند هر مهمانی را به یک جشن تبدیل کند. این غذا دارای لایههای خوشمزهای از گوشت و پنیر است که مطمئناً همه را راضی خواهد کرد.
مواد لازم:
- 12 ورق لازانیا
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/2 پوند چرخکرده بوقلمون / گوشت گاو چرخکرده
- 1/2 پیاز
- 3-4 بوته سیر
- 2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری ادویه یا چاشنی ایتالیایی خشک (مخلوط گیاهان)
- 1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک (برای تندی اختیاری است)
- نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم
- 1 (15 اونس) ظرف پنیر ریکوتا
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان پنیر موتزارلا خرد شده
- 1 فنجان پنیر پارمسان
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
طرز تهیه:
– پیاز و سیر را به خوبی ریز ریز کنید.
– روغن زیتون را در ظرفی گرم کنید و سیر و پیاز را در آن بریزید تا نرم شود. سپس بوقلمون / گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت گرفته شود.
– گوشت را با نمک، فلفل، چاشنی ایتالیایی (مخلوط گیاهان) و ترشی فلفل قرمز را برای تندی بگذارید تا برشته شود.
– گوشت را به تابه بازگردانید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. اگر از پوره گوجه فرنگی استفاده میکنید، ممکن است مجبور شوید حدود یک فنجان آب اضافه کنید. بگذارید آن را به آرامی 10-15 دقیقه جوش بخورد.
– ورقههای لازانیا را طبق دستورالعملهای بسته در آب نمک قرار دهید.
– در یک کاسه، پنیر ریکوتا، نیمی از موتزارلا، نیمی از پنیر پارمسان، یک عدد جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
– برای جمعآوری رولهای لازانیا، ورقها را روی کاغذ مخصوص یا کاغذ موم قرار دهید. مخلوط پنیر ریکوتا را در امتداد ورقها بگذارید، سپس با قاشق ترکیبی از گوشت را در هر ورق قرار دهید. هرکدام از ورقههای لازانیا را به صورت جداگانه رول کنید.
– در انتهای ظرف پختی که میخواهید استفاده کنید، یک لایه نازک از سس گوشت را بگذارید. سپس رولهای لازانیا را در ظرف و روی آن یک لایه سس گوشتی بیشتر قرار دهید.
– پنیر موزارالا باقیمانده، پنیر پارمسان و جعفری را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید و سپس ظرف را با فویل بپوشانید. در دمای 375F به مدت 35-40 دقیقه بپزید.
نکته: برای بهبود طعم میتوانید از ادویههای مختلف و گیاهان تازه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه