دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده

پنج‌شنبه 11 مرداد 1397 آشپزی
دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده

لازانیا با گوشت چرخ کرده، نوعی پاستای ورقه‌ای است که از چند لایه پاستا، سس گوشت مخصوص و پنیر درست می‌شود و انواع مختلفی دارد. لازانیا را اغلب در فر درست می‌کنند، ولی بدون فر نیز قابل تهیه است.

مواد مورد نیاز برای تهیه لازانیا با گوشت در جدول زیر آورده شده‌است.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده400 گرم
ورقه لازانیا1 بسته
پیاز بزرگ1 عدد
سیر2 حبه
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1-2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده1 پیمانه
پنیر موزارلا300 گرم
پنیر پارمزان150 گرم
پنیر ریکوتا300 گرم
تخم مرغ1 عدد
ادویه ایتالیایی 1 قاشق مرباخوری
پودر پاپریکا1 قاشق مرباخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

۱-فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲-پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را نیز ساطوری کنید.

۳-در یک تابه ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز سبک شده و کمی رنگ بگیرد، سپس سیر را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا طلایی شوند.

۴-سیر و پیاز را از تابه خارج کرده و گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید. گوشت را در روغن باقیمانده در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

۵-گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. کمی نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه ایتالیایی، پاپریکا و رب گوجه فرنگی به مخلوط گوشت بیفزایید.

۶-مواد را در حد ۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید تا رب رنگ بگیرد و بوی خامی آن از بین برود.

۷-گوجه فرنگی رنده شده  را به مایه گوشت اضافه کنید، هم بزنید و درب تابه را ببندید. حرارت را ملایم کنید و فرصت دهید ۱۵-۱۰ دقیقه مواد بپزند و آب گوجه فرنگی کاملا تمام شود.

۸-در انتها جعفری خرد شده را به مایه گوشت اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

۹- ۱/۳از پنیر پارمزان و ۱/۳ از پنیر موزارلا رنده شده را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. این مخلوط را برای پوشاندن لایه رویی لازانیا کنار بگذارید. پنیر ریکوتا را با باقیمانده پنیر پارمزان و موزارلا در کاسه بزرگی مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی و یک پینچ آویشن (کمتر از یک قاشق چایخوری) به آن اضافه کنید.

۱۰- مخلوط پنیر ریکوتا، پارمزان و موزارلا را با دست خوب مخلوط کنید تا یک مخلوط پنیر یکدست برای لایه‌های میانی لازانیا حاصل شود.

۱۱-در یک قابلمه نسبتا بزرگ آب را به جوش آورید، کمی نمک در آب بریزید و ورقه‌های لازانیا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس ورقه‌های لازانیا را آبکش کنید و روی آن کمی آب سرد بریزید که به هم نچسبند.

۱۲-برای اینکه ورقه‌ها روی هم خمیر نشوند و به هم نچسبند، آن‌ها را روی لبه یک قابلمه آویزان کنید یا روی یک سطح صاف بچینید.

۱۳-کف و دیواره‌های ظرف مورد نظر را که بهتر است از جنس نچسب مقاوم به حرارت باشد، با کره چرب کنید و یک لایه ورقه لازانیا  را کف ظرف پهن کرده و روی آن را با مقداری مایه گوشت بپوشانید.

۱۴-سپس یک لایه لازانیا روی مایه گوشت بچینید.

۱۵-روی لازانیا را با ۱/۳ از مخلوط پنیر بپوشانید.

۱۶-روی مخلوط پنیر را با مایه گوشت بپوشانید، سپس یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید. روی لازانیا را با یک لایه مخلوط پنیر بپوشانید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

۱۷باقیمانده مایه گوشت را در آخرین لایه ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان و موزارلا بپوشانید.

۱۹-ظرف را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و پس از ۳۰ دقیقه چک کنید، همین که پنیر روی لازانیا طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.

۲۰-ظرف را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و پس از ۳۰ دقیقه چک کنید، همین که پنیر روی لازانیا طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.

۲۱-کمی صبر کنید تا لازانیا با گوشت چرخ کرده از داغی بیفتد سپس برش بزنید که لایه‌های آن از هم جدا نشوند.

 

پوشاندن آخرین لایه با پنیر موزارلا و پارمزان

لازانیا با گوشت چرخ کرده

لازانیا با گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

۴ روش دستور تهیه دسر گلابی داغ

۴ روش دستور تهیه دسر گلابی داغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا