طرز تهیه خوشمزه‌ترین قیمه گوشت چرخ کرده

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

قیمه گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با برنج سرو می‌شود. این خورش با طعمی دلپذیر و عطر خوش ادویه‌ها می‌تواند هر میهمانی را تحت تأثیر قرار دهد.

مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخکرده 200 گرم
  • لپه پخته شده 60 گرم
  • گوجه پوره شده 2 عدد
  • رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده
  • آب 1 لیوان
  • زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
قیمه گوشت چرخ کرده

طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده

ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. بعد ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخکرده و رب گوجه فرنگی را به ادویه‌ها اضافه کرده و باز هم تفت می‌دهیم. بعد از آن پوره گوجه فرنگی، نمک، لپه پخته شده و به میزان ذکر شده آب را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا غذا جا بیفتد. این خورش را می‌توان با سیب زمینی سرخ شده سرو کرد.

نکته

می‌توانید فقط از پوره گوجه فرنگی یا فقط از رب در این غذا استفاده کنید.

تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک

چگونه تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک را انجام دهیم

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا