قیمه گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با برنج سرو میشود. این خورش با طعمی دلپذیر و عطر خوش ادویهها میتواند هر میهمانی را تحت تأثیر قرار دهد.
مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- لپه پخته شده 60 گرم
- گوجه پوره شده 2 عدد
- رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده
- آب 1 لیوان
- زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده
ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. بعد ادویهها را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس گوشت چرخکرده و رب گوجه فرنگی را به ادویهها اضافه کرده و باز هم تفت میدهیم. بعد از آن پوره گوجه فرنگی، نمک، لپه پخته شده و به میزان ذکر شده آب را اضافه میکنیم و میگذاریم تا غذا جا بیفتد. این خورش را میتوان با سیب زمینی سرخ شده سرو کرد.
نکته
میتوانید فقط از پوره گوجه فرنگی یا فقط از رب در این غذا استفاده کنید.
ارسال دیدگاه