قیسی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج و قیسی تهیه میشود. این غذا معمولاً در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو میشود و طعمی منحصر به فرد دارد.
مواد لازم برای قیسی پلو
- روغن 3 قاشق سوپخوری
- قیسی یک فنجان
- نمک ، فلفل به مقدار دلخواه
- جوز هندی نصف قاشق چایخوری
- برنج 500 گرم
- گوشت 500 گرم
- آب دو لیتر
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- کره آب شده نیم فنجان
طرز تهیه قیسی پلو
گوشت را قطعه کرده و آن را با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید. سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده و برنج را که پختهاید، نصف آن را در دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و سپس بقیه برنج را روی آن ریخته و بگذارید دم بکشید. آنگاه که دم کشید میتوانید آن را میل نمایید.
نکته: برای بهبود طعم قیسی پلو میتوانید از لیمو عمانی نیز استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری به آن ببخشید.
ارسال دیدگاه