طرز تهیه لذیذ قیسی پلو با طعم بی‌نظیر

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

قیسی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج و قیسی تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و طعمی منحصر به فرد دارد.

مواد لازم برای قیسی پلو

  • روغن 3 قاشق سوپخوری
  • قیسی یک فنجان
  • نمک ، فلفل به مقدار دلخواه
  • جوز هندی نصف قاشق چایخوری
  • برنج 500 گرم
  • گوشت 500 گرم
  • آب دو لیتر
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • کره آب شده نیم فنجان
قیسی پلو
قیسی پلو

طرز تهیه قیسی پلو

گوشت را قطعه کرده و آن را با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید. سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده و برنج را که پخته‌اید، نصف آن را در دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و سپس بقیه برنج را روی آن ریخته و بگذارید دم بکشید. آنگاه که دم کشید می‌توانید آن را میل نمایید.

نکته: برای بهبود طعم قیسی پلو می‌توانید از لیمو عمانی نیز استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری به آن ببخشید.

دستور پخت بورک اسفناج و پنیر

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر خوشمزه و ساده

طرزتهیه برگر سیب زمینی و عدس

طرز تهیه برگر سیب زمینی و عدس خوشمزه و مغذی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا