» آشپزی » نحوه پخت قلیه میگو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۲۵ - ۱۳:۰۳

 کد خبر: 167195
 135 بازدید

نحوه پخت قلیه میگو

نحوه پخت قلیه میگو
مواد لازم
سیر ۵ حبه
میگو ۶۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
گشنیز ۴۰۰ گرم
تمر هندی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. گشنیز و شنبلیله را پاک کنید، بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس آن را ساطوری کنید.
  2. یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی ریز خرد کنید.
  3. پیاز خرد شده را با مقداری روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود.
  4. سیرها را پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید.
  5. سیر و پیاز را با هم تفت دهید تا کمی رنگ گرفته و طلایی شوند.
  6. مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید، سپس سبزی خرد شده را بیفزایید.
  7. به تفت دادن مواد ادامه دهید تا آب سبزی کاملا تبخیر شده و رنگ آن تیره شود.
  8. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  9. تمر هندی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و پس از ۳۰ دقیقه که در آب حل شد، آن را با قاشق هم بزنید تا گوشت از هسته جدا شود، سپس صاف کنید.
  10. تمر هندی صاف شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
  11. دو سه لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و نمک و فلفل غذا را میزان کنید.
  12. درب قابلمه را بسته و حرارت ملایم کنید تا سبزی کاملا بپزد.
  13. در این فاصله، پیاز دیگر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید، سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا طلایی شود.
  14. میگوی پاک شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
  15. میگوها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید قلیه میگو بر روی حرارت ملایم جاافتاده و به روغن بنشیند.
  16. در انتها غذا را چشیده و نمک و فلفل آن را میزان کنید.
  17. قلیه میگو را در ظرف سرو بکشید و همراه با پلو سرو کنید.

طرز تهیه قلیه میگو

منبع:ستاره

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.