» آشپزی » طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ - ۱۳:۰۳

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه

پخت قلیه میگو

نام غذا: قلیه میگو
زمان پخت:۳۰دقیقه
زمان آماده سازی:۱ساعت
مناسب برای:۸ نفر ملل:بوشهر
مواد لازم
مواد لازم
سیر ۵ حبه
میگو ۶۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
گشنیز ۴۰۰ گرم
تمر هندی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه قلیه میگو

دستور پخت:

آموزش آشپزی:گشنیز و شنبلیله را پاک کنید، بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس آن را ساطوری کنید.

یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی ریز خرد کنید.

پیاز خرد شده را با مقداری روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود.

سیرها را پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید.

سیر و پیاز را با هم تفت دهید تا کمی رنگ گرفته و طلایی شوند.

مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید، سپس سبزی خرد شده را بیفزایید.

به تفت دادن مواد ادامه دهید تا آب سبزی کاملا تبخیر شده و رنگ آن تیره شود.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

تمر هندی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و پس از ۳۰ دقیقه که در آب حل شد، آن را با قاشق هم بزنید تا گوشت از هسته جدا شود، سپس صاف کنید.

تمر هندی صاف شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

دو سه لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و نمک و فلفل غذا را میزان کنید.

درب قابلمه را بسته و حرارت ملایم کنید تا سبزی کاملا بپزد.

در این فاصله، پیاز دیگر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید، سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا طلایی شود.

میگوی پاک شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

میگوها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید قلیه میگو بر روی حرارت ملایم جاافتاده و به روغن بنشیند.

در انتها غذا را چشیده و نمک و فلفل آن را میزان کنید.

قلیه میگو را در ظرف سرو بکشید و همراه با پلو سرو کنید.

منبع:ستاره

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.