» آشپزی » دستور پخت “قلیه میگو” ویژه خوزستان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۷ - ۲۳:۲۵

 کد خبر: 165272
 87 بازدید

دستور پخت “قلیه میگو” ویژه خوزستان

دستور پخت “قلیه میگو” ویژه خوزستان

طرز تهیه “قلیه میگو” غذای ویژه و مخصوص خوزستان را در ادامه ملاحظه فرمایید. ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می‌گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو‌ها را اضافه میکنیم.

مواد لازم قلیه میگو

میگو : نیم کیلو
پیاز : ۱ عدد بزرگ
سیر خرد شده یا له شده: یک بوته کامل
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
شنبلیله :۵۰ گرم
گشنیز : ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
عصاره تمر هندی :۱ پیمانه
نمک
فلفل قرمز و سیاه
پودر دانه گشنیز
پودر سیر

مواد آخری که در داخل دستور تهیه ذکر شد . بستگی به میزان نیاز غذای شما می باشد پس حتما آن را به اندازه کافی اضافه نمایید.

طرز تهیه قلیه میگو

ابتدا باید میگوها را تمیز کنید و یا از میگوهای آماده شده و بسته بندی استفاده کنید. سپس میگوها را در مقداری نمک و آب جوش به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آبکشی کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

در این فاصله تمر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له کنید تا نرم شود و بعد آن را صاف کنید.سپس عصار تمر هندی را با آرد مخلوط کنید. گشنیز و جعفری را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند.

پیاز ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید. در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه میکنیم تا بجوش بیاید.

ادویه ها را هم به همراه عصاره تمر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورش اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند .در ۵ دقیقه آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگو آماده شود.اگر هم دوست داشتید به قلیه میگو رب هم میتوانید اضافه کنید . فقط دقت کنید میگو بیشتر از ۵ دقیقه در خورش نجوشد چون سفت میشود.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

DMCA.com Protection Status