دستور پخت قلیه ماهی خوشمزه با رب انار

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت قلیه ماهی با رب انار به دو روش

قلیه ماهی، یک غذای خوشمزه و معروف از غذاهای جنوبی ایران است که با طعم بی‌نظیر رب انار تهیه می‌شود. در این مقاله، شما را با دو روش ساده تهیه قلیه ماهی آشنا می‌کنیم.

این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از پروتئین و ویتامین‌های مفید برای سلامتی نیز می‌باشد. با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه آن را بررسی کنیم.

مواد لازم:

  • ماهی بدون پوست و بدون استخوان: 700 گرم
  • رب انار ترش: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • سیر: 5 حبه
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  • گشنیز: 200 گرم
  • شنبلیله: 50 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قلیه ماهی با رب انار:

  1. ماهی را به تکه‌های یک اندازه خرد کرده و کمی نمک، فلفل و زنجبیل روی آن بپاشید.
  2. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
  3. پیاز را ریز خرد کرده و با روغن سرخ کنید و سپس ادویه‌ها را اضافه کنید.
  4. سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و سپس سبزی تفت داده شده را به همراه آرد به آن اضافه کنید.
  5. آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
  6. پس از نیم ساعت، رب انار را اضافه کنید و تکه‌های ماهی را در قابلمه بچینید.
  7. پس از 30 دقیقه، خورشت آماده است و با برنج سرو می‌شود.

نکات مهم:

  • آب کمی به خورشت اضافه کنید تا آبکی نشود.
  • سبزی را به حدی تفت دهید که تلخ نشود.
  • اضافه کردن زنجبیل به مزه‌دار کردن ماهی کمک می‌کند.
دستور پخت شیرینی شربتی فانتزی جدید مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی شربتی فانتزی جدید مخصوص عید نوروز

دستور پخت خورش کاری با مرغ و قارچ

طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ و ماست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا