طرز تهیه قرمزه نخودچی خوشمزه و لذیذ اصفهانی

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

قرمزه نخودچی یا قیمه ریزه نخودچی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که عطر و طعم خاصی دارد. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و مناسبت‌ها تهیه می‌شود و هر کسی با یک بار تست کردن آن به یادش می‌ماند.

مواد لازم برای قیمه ریزه نخودچی :

  • گوشت چرخ‌کرده
  • پیاز
  • رب گوجه‌فرنگی
  • آب
  • آرد نخودچی
  • نعنا خشک
  • نمک و فلفل
  • زردچوبه

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی : ابتدا پیاز را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. مخلوط کنید تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کمی غلیظ شود.

طرز تهیه قرمزه نخودچی

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کنید. به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی درست شود.

نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده و با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ‌های اندازه گردو برداشته و کامل گرد کنید و در سس آماده شده بیفزایید. اجازه دهید که کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در نهایت این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کوفته ریزه‌ها ریخته شود.

طرز تهیه قرمزه نخودچی

نوش جان!

دستور پخت نرگسی کدو

طرز تهیه نرگسی کدو خوشمزه و آسان

دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه لذیذ پاستا با سس گوشت تند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا