فلفل دلمه ای پر شده یکی از غذاهای خوشمزه و سادهای است که میتوانید به سرعت تهیه کنید. این غذا مناسب برای مهمانیها و شامهای خانوادگی است و میتواند به عنوان یک وعده کامل سرو شود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده را به شما آموزش دهیم.
- ۶ عدد فلفل دلمهای (هر رنگی که دوست دارید)
- ۴ عدد سینه مرغ (در رشتههای نازک خرد کنید)
- ۱ عدد پیاز (نازک قطعه قطعه شده)
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر یا هر سسی که علاقه دارید
- ۱ قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۶ تکه از پنیر مورد علاقه تان (گودا-پارمسان-پنیر پیتزا)
قدم اول: گاز را روی حرارت ۳۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
قدم دوم، پیاز و مرغ را تفت دهید: یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و روغن را اضافه کنید، سپس مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از آن نمک و فلفل به آن بیافزایید، تا زمانی که مرغها کمی قهوهای و پیازها پخته شوند، آنها را تفت دهید. در دقایق پایانی سس ووسترشر را اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی به هم بزنید، سپس شعله را خاموش کنید.
قدم سوم، جدا کردن تخمهای فلفل: در حالی که مرغ و پیاز در حال تفت دادن هستند، سر فلفلها را ببرید و تمام تخمهای آنها را جدا کنید. سپس در ظرفی که میخواهید در آن بپزند، فلفلها را به صورت ایستاده قرار دهید.
قدم چهارم، پر کردن فلفل دلمه ایها: فلفلها را تا جایی که امکان دارد از مخلوط پیاز و مرغ پر کنید، سپس در بالای آن از پنیر مورد علاقه تان قرار دهید و اطراف فلفل دلمه ایها را کمی آب بریزید.
قدم پنجم، پختن فلفل دلمهها: میتوانید سرهای فلفل دلمه را در همان ظرف یا ظرفی جدا بخارپز کنید و سپس فلفلهای شکم پر را در ظرفتان قرار دهید و اجازه دهید برای ۲۰ الی ۳۵ دقیقه پخته شوند تا زمانی که پنیرها حباب بزنند و فلفلها به خوبی پخته شوند. سپس خیلی سریع آنها را سرو کنید.
این دستور پخت به اندازهای سریع و راحت است که شما دوست دارید همین حالا آن را در آشپزخانهی خودتان امتحان کنید. نکته: اگر پنیرها قبل از فلفل دلمهها درست و بیش از حد قهوهای شدند، از فویل آلمینیومی برای قسمت بالای فلفلها استفاده کنید تا فلفلها پخته شوند.
ارسال دیدگاه