طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده خوشمزه و آسان

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت فلفل شکم پر با فیله مرغ

فلفل دلمه ای پر شده یکی از غذاهای خوشمزه و ساده‌ای است که می‌توانید به سرعت تهیه کنید. این غذا مناسب برای مهمانی‌ها و شام‌های خانوادگی است و می‌تواند به عنوان یک وعده کامل سرو شود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده را به شما آموزش دهیم.

  • ۶ عدد فلفل دلمه‌ای (هر رنگی که دوست دارید)
  • ۴ عدد سینه مرغ (در رشته‌های نازک خرد کنید)
  • ۱ عدد پیاز (نازک قطعه قطعه شده)
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر یا هر سسی که علاقه دارید
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۶ تکه از پنیر مورد علاقه تان (گودا-پارمسان-پنیر پیتزا)

قدم اول: گاز را روی حرارت ۳۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

قدم دوم، پیاز و مرغ را تفت دهید: یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و روغن را اضافه کنید، سپس مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از آن نمک و فلفل به آن بیافزایید، تا زمانی که مرغ‌ها کمی قهوه‌ای و پیاز‌ها پخته شوند، آن‌ها را تفت دهید. در دقایق پایانی سس ووسترشر را اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی به هم بزنید، سپس شعله را خاموش کنید.

قدم سوم، جدا کردن تخم‌های فلفل: در حالی که مرغ و پیاز در حال تفت دادن هستند، سر فلفل‌ها را ببرید و تمام تخم‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس در ظرفی که می‌خواهید در آن بپزند، فلفل‌ها را به صورت ایستاده قرار دهید.

قدم چهارم، پر کردن فلفل دلمه ای‌ها: فلفل‌ها را تا جایی که امکان دارد از مخلوط پیاز و مرغ پر کنید، سپس در بالای آن از پنیر مورد علاقه تان قرار دهید و اطراف فلفل دلمه ای‌ها را کمی آب بریزید.

قدم پنجم، پختن فلفل دلمه‌ها: می‌توانید سر‌های فلفل دلمه را در همان ظرف یا ظرفی جدا بخارپز کنید و سپس فلفل‌ها‌ی شکم پر را در ظرفتان قرار دهید و اجازه دهید برای ۲۰ الی ۳۵ دقیقه پخته شوند تا زمانی که پنیر‌ها حباب بزنند و فلفل‌ها به خوبی پخته شوند. سپس خیلی سریع آن‌ها را سرو کنید.

این دستور پخت به اندازه‌ای سریع و راحت است که شما دوست دارید همین حالا آن را در آشپزخانه‌ی خودتان امتحان کنید. نکته: اگر پنیر‌ها قبل از فلفل دلمه‌ها درست و بیش از حد قهوه‌ای شدند، از فویل آلمینیومی برای قسمت بالای فلفل‌ها استفاده کنید تا فلفل‌ها پخته شوند.

پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

طرز تهیه دلمه مرغ خوشمزه و سالم

دستور پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا