فلفل دلمهای شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، برنج و سبزیجات تهیه میشود. این غذا نه تنها خوشمزه است بلکه ظاهری زیبا نیز دارد که میتواند سفره شما را رنگین کند.
مواد لازم برای فلفل دلمهای شکم پر:
- ۱ عدد پیاز
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۸۰ گرم لپه
- نصف پیمانه برنج
- ۲۰۰ گرم سبزی دلمه
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل دلمهای ۴ عدد
طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر:
برای تهیه فلفل دلمهای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید. لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پز شود. قبل از استفاده آب لپه را خالی کنید و آن را آبکشی نمایید. برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید و سپس نیم پز و آبکش کنید.
سبزیجات را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. میتوانید کمی سبزی خشک شده به آن اضافه کنید. از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید و سر آنها را ببرید. با کمی روغن پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.
برنج، لپه، سبزی دلمه و رب گوجهفرنگی را به مخلوط اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید. مواد را خوب ترکیب کنید و برای ۲۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد. مواد را بعد از سرد شدن داخل فلفل دلمهایها پر کنید.
در قابلمه روغن بریزید و دلمهها را بچینید. مقداری آب اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید. برای ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب تبخیر شود. اگر دلمهها پخته نشده بودند میتوانید مقداری آب یا سس به آن اضافه کنید.
نکته: برای تهیه سس، ۲ قاشق رب گوجهفرنگی را با روغن تفت داده و یک لیوان آب اضافه کنید و ادویه و آبلیمو به دلخواه اضافه کنید.
ارسال دیدگاه