فلافل یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که از نخود تهیه میشود. این وعده غذایی نه تنها در خاورمیانه بلکه در سراسر جهان شناخته شده است. در این مطلب به شما آموزش میدهیم تا فلافل درجه یک را به راحتی در خانه تهیه کنید.
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم فلافل
- 2 فنجان نخود خیسخورده از شب قبل
- 1 عدد پیاز متوسط خردشده
- 3 حبه سیر
- یک چهارم فنجان جعفری تازه خردشده (اختیاری)
- 2 قاشق غذا خوری دانه کنجد
- 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری فلفل
- آب
- روغن گیاهی
طرز تهیه فلافل
نخودها را که از شب قبل خیس خوردهاند، خوب شسته و آبکشی کنید. سپس آنها را به همراه سیر، جعفری و پیاز در آسیاب قرار دهید تا خمیرمانند شوند، اما نباید آبکی شوند.
سپس اگر مخلوط بیش از حد خشک باشد، کمی آب به آن اضافه کنید. دانه کنجد، بکینگ پودر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بهتر است روی ظرف را با پلاستیک پوشانده و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید، اما اگر فرصت ندارید میتوانید ادامه دهید.
تابه نچسب را روی شعله متوسط گذاشته و حدود دو سانت روغن گیاهی پر کنید. با اسکوپ فلافل یا دست آنها را شکل داده و در تابه بگذارید. مراقب باشید تا کاملاً طلایی شوند. حدود 5 دقیقه طول میکشد تا هر دو طرف طلایی شوند.
پس از اینکه هر دو طرف طلایی شد، آنها را از تابه خارج کرده و در ظرفی روی دستمالکاغذی بگذارید. سپس آن را داغ و همراه نان میل کنید.
فلافل ترد شما آماده سرو میباشد.
من عاشق فلافلم ، غذای سالم و خوشمزه ایه