فلافل یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایرانی است که با فلافل میتوان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه آماده کرد. این غذا بیشتر در جنوب کشور طرفداران زیادی دارد و با طعم تند و دلپذیر خود، میتواند هر کسی را مجذوب کند.
مقدار مواد لازم برای تهیه حدود ۳۴-۳۰ عدد فلافل ارائه شده است؛ زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۱ ساعت است.
مواد لازم | |
نخود | ۴۵۰ گرم |
پیاز متوسط خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۳-۴ حبه |
پودر نخود | ۱.۵ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه ی ساطوری شده | ۱/۴ فنجان |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
زیره سبز | ۲ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- نخود را در کاسه بزرگی ریخته و در آن آب سرد بریزید به گونهای که روی نخودها کاملا با آب پوشانده شود و اجازه دهید ۱ شب خیس بخورند.
- نخود را همراه با پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، فلفل قرمز و هل در غذاساز بریزید.
- غذاساز را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
- مواد را در یک کاسه بریزید و اگر دانههای درشتی وجود داشت، جدا کنید.
- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- در یک تابه نچسب روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
- مایه فلافل را به شکل گلولههای کوچک درآورید.
- درجه حرارت روغن را با تست کردن یک فلافل چک کنید.
- اگر روغن به دما رسید، فلافلها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
- فلافلها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید.
- فلافل را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
ارسال دیدگاه