طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد با نکات ویژه

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت فلافل بندری خوشمزه اصل

فلافل یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایرانی است که با فلافل می‌توان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه آماده کرد. این غذا بیشتر در جنوب کشور طرفداران زیادی دارد و با طعم تند و دلپذیر خود، می‌تواند هر کسی را مجذوب کند.

مقدار مواد لازم برای تهیه حدود ۳۴-۳۰ عدد فلافل ارائه شده است؛ زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۱ ساعت است.


مواد لازم
نخود ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
سیر ۳-۴ حبه
پودر نخود ۱.۵ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ی ساطوری شده ۱/۴ فنجان
نمک ۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. نخود را در کاسه بزرگی ریخته و در آن آب سرد بریزید به گونه‌ای که روی نخود‌ها کاملا با آب پوشانده شود و اجازه دهید ۱ شب خیس بخورند.
  2. نخود را همراه با پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، فلفل قرمز و هل در غذاساز بریزید.
  3. غذاساز را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
  4. مواد را در یک کاسه بریزید و اگر دانه‌های درشتی وجود داشت، جدا کنید.
  5. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. در یک تابه‌ نچسب روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
  7. مایه فلافل را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید.
  8. درجه حرارت روغن را با تست کردن یک فلافل چک کنید.
  9. اگر روغن به دما رسید، فلافل‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  10. فلافل‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید.
  11. فلافل را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

فلافل

دستور پخت نان خوشمزه پیروک

طرز تهیه نان پیروک خوشمزه و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه دال عدس جنوبی

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا