طرز تهیه فسنجون مجلسی خوش‌طعم و زیبا

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت فسنجون مجلسی 

فسنجون مجلسی یکی از غذا‌های سنتی و محبوب ایرانی است که همیشه در مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود. این خورش با طعم خاص و ظاهری زیبا، می‌تواند مهمانان شما را شگفت‌زده کند.

برای تهیه این خورش برای شش الی هشت نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت:

  • مرغ: یک الی یک و نیم کیلوگرم
  • مغز گردو: 500 گرم
  • پیاز: 3 عدد متوسط
  • آب انار: 3 الی 4 لیوان
  • شکر: در صورت نیاز
  • نمک: به میزان لازم

چند نکته:

  • به جای آب انار می‌توانید از سه الی چهار قاشق سوپخوری رب انار نیز استفاده کنید.
  • تنها در صورتی که رب یا آب انار ترش باشد، به شکر احتیاج خواهید داشت.

فسنجون مجلسی

طرز تهیه فسنجون مجلسی

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
  2. پوست مرغ را بگیرید و تکه‌های مرغ را بشویید.
  3. مرغ را همراه با دو الی سه لیوان آب روی حرارت قرار دهید، وقتی که یک جوش زد، آن را در آبکش بریزید.
  4. اکنون مرغ و پیاز را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.
  5. زمانی که مرغ نیمه پز شد، گردو را آسیاب کنید و به خورش بیفزایید.
  6. رب یا آب انار را اضافه کنید.
  7. اجازه دهید خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد.
  8. پس از آماده شدن، به خورش نمک اضافه کنید.

این غذا معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود. برای زیباتر کردن برنج، می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

طرز تهیه فسنجون مجلسی

نکات مهم برای تهیه فسنجون مجلسی

  • مقدار آب را در صورت استفاده از رب انار افزایش دهید.
  • در صورت نیاز، می‌توانید از کمی آبلیمو و زعفران نیز استفاده کنید.
  • گردو باید کاملا آسیاب شود تا به خورش روغن بدهد.
نحوه تهیه مربای انجیر به ۳ روش

طرز تهیه مربای انجیر: ۳ روش ساده برای لذت بردن

دستور پخت خورش قیمه با مرغ

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و راحت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا