
مواد لازم (برای ۵ نفر) | |
سینه مرغ | ۶۰۰-۷۵۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
سیر | ۴ حبه (له شده) |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه رنگی | ۳ عدد (ا عدد از هر رنگ) |
آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
زیره | نصف قاشق چایخوری |
گشنیز ریز خرد شده | ۴/۱ فنجان |
فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز تند) | ۱ عدد درشت له شده |
مواد لازم برای سرو کردن | |
خامه ترش | ۱ پیاله |
نان تورتیلا یا نان پیتا | ۵ عدد |
پنیر چدار یا گودا رنده شده | ۱ فنجان |
گواکومولی | ۱ فنجان (طرز تهیه در ادامه گفته شده است) |
کاهوی ریز رشته شده | ۱ پیاله |
گوجه فرنگی ریز شده | ۱ پیاله |
توجه کنید!
- مواد مورد نیاز برای سرو به غیر از نان پیتا کاملا اختیاری هستند و میتوان یک یا چند مورد را بسته به ذائقه خودتان حذف کنید.
- اگر نان پیتا یا تورتیلا پیدا نکردید با نان لواش یا نان پیراشکی هم قابل سرو است.
- در صورت نداشتن خامه ترش میتوانید از مخلوط خامه شیرین و ماست چکیده شیرین پرچرب استفاده کنید.
- برای تهیه گواکومولی ۲ عدد میوه آووکادو را پوست کنده و میوه خرد شده آن را همراه با آب یک عدد لیمو، کمی نمک، نیم فنجان پیاز خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، کمی فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا بصورت کرم سبز رنگی در آید. به این ماده خوراکی گواکومولی میگویند.

دستور تهیه فاهیتای مرغ
- ابتدا سینهی مرغ را بشویید و به ورقههایی با ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.
- درون یک کاسه بزرگ روغن زیتون، سیر، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس سینه مرغ را در مواد بخوابانید و به مدت یک ساعت در دمای معمولی اتاق بگذارید.
- یک تابه (ترجیحا از جنس چدن) بردارید یک قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
- سینهی مرغ را از مواد خارج کنید و اگر از مواد چیزی به آن چسبیده آن را جدا کنید. (موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد میسوزد).
- سپس سینه مرغ را درون تابه بگذارید تا سرخ شود. یک طرف آن که سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
- پس از اینکه سینههای مرغ سرخ شدند آنها را به شکل نواری به قطعات کوچک تقسیم کنید. میتوانید آنها را درون یک فویل آلومینیومی بگذارید تا گرم بمانند و به سراغ مراحل بعدی کار بروید.
- در یک تابه دیگر یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، پیاز و فلفل دلمههای رنگی را به صورت نیم حلقه خرد کنید و به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه آنها را در روغن تفت دهید. سبزیجات را زیاد سرخ نکنید تا معطر باقی بمانند.
- سپس حرارت را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را با قطعات مرغ مخلوط کنید.
- نانها را به صورت درسته یا اگر دوست دارید از وسط نصف کنید و آنها را کمی تست کنید و یا در فر گرم کنید. سپس لای آن مقداری فاهیتا، کمی خامه ترش، کاهو، گوجه، گواکومولی و کمی پنیر بریزید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه