طرز تهیه کاهو پلو خوشمزه و متفاوت

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کاهو پلو با طعم جدید

کاهو پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی است که ترکیبی از گوشت مرغ و کاهو می‌باشد. این غذا طعمی فوق‌العاده و متفاوت دارد که خوراکی دلپذیر برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. در ادامه، با روش تهیه این غذای ایرانی در آشپزخانه آشنا می‌شویم.

مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو

  • برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
  • تکه‌های مرغ به تعداد نفرات
  • گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
  • کاهو خرد شده یک کیلوگرم
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده به میزان لازم

کاهو پلو

نحوه پخت کاهو پلو

قابلمه نچسبی را انتخاب کرده و با کمی روغن چرب می‌کنیم. تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه فرنگی‌های خرد شده را می‌گذاریم. مقداری برنج روی مرغ‌ها ریخته و کمی زعفران زده و کاهو را روی آن می‌گذاریم. این مراحل را تکرار کرده تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه می‌گذاریم دم بکشد. در آخر کمی روغن بر روی برنج‌ها می‌ریزیم. پس از پخت کامل، برنج را در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و دور آن را با کاهو، اسفناج یا کرفس خرد شده تزیین می‌کنیم. امیدواریم از طعم و عطر این غذای لذیذ ایرانی لذت ببرید.

قند

طرز تهیه شیرینی های مخصوص ماه رمضان خوشمزه و سالم

دستور پخت کوفته گوشت فوری

طرز تهیه کوفته گوشت فوری خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا