کاهو پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی است که ترکیبی از گوشت مرغ و کاهو میباشد. این غذا طعمی فوقالعاده و متفاوت دارد که خوراکی دلپذیر برای مهمانیها و دورهمیهاست. در ادامه، با روش تهیه این غذای ایرانی در آشپزخانه آشنا میشویم.
مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو
- برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
- تکههای مرغ به تعداد نفرات
- گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
- کاهو خرد شده یک کیلوگرم
- روغن نصف پیمانه
- زعفران آب کرده به میزان لازم
نحوه پخت کاهو پلو
قابلمه نچسبی را انتخاب کرده و با کمی روغن چرب میکنیم. تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجه فرنگیهای خرد شده را میگذاریم. مقداری برنج روی مرغها ریخته و کمی زعفران زده و کاهو را روی آن میگذاریم. این مراحل را تکرار کرده تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه میگذاریم دم بکشد. در آخر کمی روغن بر روی برنجها میریزیم. پس از پخت کامل، برنج را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و دور آن را با کاهو، اسفناج یا کرفس خرد شده تزیین میکنیم. امیدواریم از طعم و عطر این غذای لذیذ ایرانی لذت ببرید.
ارسال دیدگاه