
یک غذای خوشمزه و مجلسی مشهدی : قصد داریم یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار از غذا های محلی خراسان رابه شما عزیزان در سایت تالاب آموزش بدهیم . این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا های محلی استان خراسان است.این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا های محلی استان خراسان است.
مواد لازم ساطری پلو:
– برنج ۳.۵ پیمانه
– هویج ۳۰۰ گرم
– گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
– پیاز متوسط ۱ شماره
– کشمش پلویی ۱ پیمانه
– زعفران آب کرده ۱ پیمانه
– روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ساطری پلو :
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم. گوشت را نیز با یک شماره پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.
آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده رابا هم مخلوط کرده. «البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.» و نیمی از زعفران آب کرده رابه آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر ، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته ودر ظرف مورد نظر می کشیم. طرز تهیه انواع غذاهای خراسانی را در سایت تالاب آموزش ببینید.
منبع:اکا ایران
ارسال دیدگاه