دستور پخت غذای محلی خراسانی ساطری پلو

چهارشنبه 2 خرداد 1397 آشپزی
دستور پخت غذای محلی خراسانی ساطری پلو

یک غذای خوشمزه و مجلسی مشهدی :  قصد داریم یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار از غذا های محلی خراسان رابه شما عزیزان در سایت تالاب آموزش بدهیم . این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا های محلی استان خراسان است.این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا های محلی استان خراسان است.

مواد لازم ساطری پلو:

– برنج ۳.۵ پیمانه

– هویج ۳۰۰ گرم

– گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

– پیاز متوسط ۱ شماره

کشمش پلویی ۱ پیمانه

– زعفران آب کرده ۱ پیمانه

– روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ساطری پلو :

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم. گوشت را نیز با یک شماره پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.

آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده رابا هم مخلوط کرده. «البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.» و نیمی از زعفران آب کرده رابه آن اضافه می کنیم.

در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر ، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته ودر ظرف مورد نظر می کشیم. طرز تهیه انواع غذاهای خراسانی را در سایت تالاب آموزش ببینید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

منبع:اکا ایران

دستورپخت حلیم خوشمزه برای ماه رمضان

دستورپخت حلیم خوشمزه برای ماه رمضان

دستور پخت ماهی با سبزیجات در فر

دستور پخت ماهی با سبزیجات در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا