طرز تهیه غذای سریع با مرغ به شکل‌های مختلف

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

در این مقاله، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه می‌توانید غذای سریع با مرغ را به شکل‌های مختلف تهیه کنید. این غذاها نه تنها سریع آماده می‌شوند، بلکه بسیار خوشمزه و دلچسب هستند. از مرغ قلقلی گرفته تا پاته مرغ و غذای سریع با انبه، شما با مجموعه‌ای از دستورهای آسان و سریع مواجه خواهید شد.

۱. طرز تهیه مرغ قلقلی

غذای سریع با مرغ

مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمه‌ای سرو می‌شود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است. زمان آماده سازی مواد اولیه برای این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۲۰ دقیقه است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ بدون پوست: ۲ عدد
  • پیاز ریز خرد شده: ۲ عدد
  • ساقه کرفس ریز خرد شده: ۱/۲ ساقه
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • سویا سس: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد: ۱ قاشق چایخوری
  • پیازچه: ۱۰۰ گرم

دستور تهیه:

  • مرغ را به تکه‌های ۲ سانتی‌متری خرد کرده و در تابه سرخ کنید.
  • پیاز، کرفس و سیر را اضافه کرده و سرخ کنید.
  • سپس همه مواد را مخلوط کرده و به شکل گلوله‌های یک اندازه گرد کنید.
  • مرغ‌های قلقلی را در تابه سرخ کنید و سرو کنید.

۲. طرز تهیه پاته مرغ

غذای سریع با مرغ

پاته مرغ یک نوع غذای سریع با مرغ است که تلفیقی از مرغ، ژامبون و سبزیجات بوده و به راحتی در منزل تهیه می‌شود. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم:

  • گوشت مرغ پخته: ۲۲۵ گرم
  • ژامبون: ۱۰۰ گرم
  • جعفری تازه: ۱۰۰ گرم
  • پوست لیمو رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • پنیر کم چرب: ۱۲۵ گرم

دستور تهیه:

  • مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید.
  • سپس بقیه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • پس از آن، مخلوط را در ظرفی ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

۳. غذای سریع با مرغ و انبه

غذای سریع با مرغ

غذای سریع با مرغ و انبه دارای ترکیب رنگ‌های متنوع و طعم‌های فراوانیست.

مواد لازم:

  • ران مرغ بدون پوست: ۶ عدد
  • زنجبیل تازه: ۲ قاشق چایخوری
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • فلفل قرمز چیلی: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد
  • پیازچه: ۴ عدد
  • غلاف خوراکی نخود فرنگی: ۲۰۰ گرم
  • بلال ریز: ۱۰۰ گرم
  • انبه: ۱ عدد
  • سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  • مرغ را به رشته‌های باریک خرد کرده و با زنجبیل و سیر مخلوط کنید.
  • فلفل‌ها و سبزیجات را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  • در نهایت انبه را اضافه کرده و هم بزنید.
دستور پخت“مرغ لایه ای پر شده” با قارچ و هویج

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج

دستور پخت میگو پلو با شوید

طرز تهیه خوشمزه میگو پلو با شوید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا