» آشپزی » نحوه پخت عدس پلو خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۵ - ۱۲:۴۰

 کد خبر: 147464
 293 بازدید

نحوه پخت عدس پلو خوشمزه

نحوه پخت عدس پلو خوشمزه

مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو

  • برنج ۳ پیمانه
  • عدس یک و نیم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ نگینی خرد شده ۵ ق غ
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • خرما ۲۰۰ گرم
  • دارچین ۲ قاشق غ
  • نمک ، روغن و زعفران آب کرده به میزان لازم

عدس پلو

عدس پلو

طرز تهیه کامل عدس پلو مجلسی

برنج ها و عدس ها را بشورید و اجازه دهید تا چند ساعت خیس بخورند.
طرز تهیه عدس پلو

برای شروع کار بهتر است ۲ قابلمه پر از آب کنید تا بجوش بیاید. یکی برای برنج و دیگری برای پخت عدس .
عدس پلو با گوشت

سپس ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ را با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم و بر روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا گوشت با پیاز تفت داده شود و آب گوشت جمع شود و بعد با یک پیمانه آب در داخل گوشت اجازه میدهیم تا گوشت با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد.و بعد کمی دارچین و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه میکنیم.
راز خوشمزه شدن عدس پلو
در مرحله بعد با ۳ قاشق غذاخوری دیگر پیاز داغ ها کشمش شسته شده را اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم . کشمش هم نباید زیاد تفت داده شود. در حین تفت دادن هم میتوانید کمی دارچین به آنها اضافه کنید.
عدس پلوی مجلسی
خرما ها را هم از هسته در بیاورید و در ۱ قاشق غذا خوری روغن تفت دهید.
ترفند خوشمزه شدن عدس پلو

در یک قابلمه آب جوش عدس ها را بریزید تا نیم پز شوند و در یک قابلمه دیگر آب جوش برنج های شسته شده را بریزید.
طرز تهیه عدس پلو
آب عدس را بعد از نیم پز شدن جدا کنید و به برنج در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید و بعد از نیم پز شده برنج در داخل آبکش بریزید تا آب آن جدا شود.
طرز تهیه ی عدس پلو
در قابلمه ای که میخواهید برنج را دم کنید ته دیگ مورد نظرتان را با کمی روغن بچینید و و برنج و عدس مخلوط شده را با کف گیر وارد قابلمه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا برنج بخار کند و بعد که برنج دم کشید حرارت را کم کنید و دم کنی روی ن قرار دهید تا ۴۵ دقیقه که پلو بپزد. هنگامی که برنج آماده شد روی برنج را با گوشت چرخ کرده ، خرما و کشمش آماده شده تریین کنید. و برای عزیزانتان صرف کنید.
منبع:نمناک

برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.