
دستور پخت صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ
صبحانه لاکچری معمولاً شامل غذاهایی است که به صورت ویژه و معمولاً در هتلهای لوکس سرو میشود. این صبحانه معمولاً شامل مواردی مانند:
– میوههای تازه و کنسرو شده
– محصولات پختنی مانند کراسان، کلوچه و بیسکوییت
– محصولات پنیری مانند پنیر بری، کمبری و چدار
– نان تازه و شیرینیهای خانگی
– مربا، عسل و کره
– تخم مرغ، سوسیس و بیکن
– سالاد، ماست و دسر
همچنین، برخی هتلها صبحانه لاکچری خود را با مواردی مانند آواکادو، ماهی سردریا، تراکتور و شیرینی بلغاری تکمیل میکنند.

صبحانه لاکچری
مواد لازم املت گوشت و قارچ :
- ۳ عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱۱۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده
- ۱۱۰ گرم قارچ ورقه شده
- نصف پیاز متوسط خردشده
- نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه پنیر گودای رنده شده

طرز تهیه املت گوشت و قارچ
طرز تهیه املت گوشت و قارچ :
۱. تخم مرغها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل در یک کاسه کوچک و همگن کنید و کنار بگذارید.
۲. گوشت چرخ کرده را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا قهوهای شود. سپس کنار بگذارید.
۳. پیاز و قارچ را در روغن زیتون روی حرارت متوسط سرخ کنید تا نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه).
۴. دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۵. روغن زیتون را در یک قابلمه قرار دهید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز و قارچها را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ همگن را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ در سراسر آن پخش شود. در حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه پخته شود. سپس پنیر را روی آن بپاشید. سپس قابلمه را به فر منتقل کنید.
۶. در فر به مدت یک تا دو دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغها پخته شوند، بپزید.
۷. سپس املت را با احتیاط داخل بشقاب قرار دهید.
ارسال دیدگاه