دستور پخت صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

چهارشنبه 11 مهر 1397 آشپزی
صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخکرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.
برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخکرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.
مواد لازم:
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱۱۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده
  • ۱۱۰ گرم قارچ ورقه شده
  • نصف پیاز متوسط خردشده
  • نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه پنیر گودای رنده شده

طرز تهیه فریتاتای قارچ و پیاز و همبرگر

طرز تهیه:

۱. در یک کاسه کوچک تخم مرغ‌ها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.

۲. در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوه‌ای شود. کنار بگذارید.

۳. پیاز‌ها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)

۴. دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

۵. روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچ‌های را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ همزده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.

نحوه پخت لازانیا در فر و ماهیتابه و ماکروفر

۶. به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغ‌ها بپزند، در فر بپزید.

۷. از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.

منبع:برترین ها

طرز تهیه چیکن استروگانف

دستور پخت چیکن استروگانف با سس مایونز

دستور پخت جوجه چینی پفکی

دستور پخت جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا