» آشپزی » دستور پخت شیرین پلو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۱۸ - ۱۲:۱۵

 کد خبر: 169763
 62 بازدید

دستور پخت شیرین پلو

دستور پخت شیرین پلو
مواد لازم
برنج: ۸ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
خلال بادام و پسته: ۱ پیمانه
خلال پوست نارنج یا پرتقال: ۱ پیمانه
زعفران ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
کوفته قلقلی یا فیله مرغ زعفرانی: به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیرین پلو

شکر را با یا یک پیمانه آب در قابلمه برای ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید و سپس از صافی ریز رد کرده و دوباره به قابلمه برگردانید.

خلال پوست پرتقال را در شربت شکر بریزید و برای ۵ تا ۶ دقیقه دیگر هم بجوشانید. سپس قابلمه را از روی آتش بردارید و منتظر خنک شدنش بمانید.

خلال بادام پسته را آب بکشید و روی خلال پوست پرتقال بریزید.

برنج را آبکش کنید. در همین زمان فیله‌ها را سرخ کرده و با زعفران طعم‌دار کنید یا اینکه گوشت چرخ‌کرده را به شکل قلقلی آماده کرده و با کمی زعفران دم بدهید و باقی زعفران دم شده را کنار بگذارید.

نیم پیمانه آب روغن در قابلمه داغ کنید و نیمی از برنج آب‌کش را با کفگیر روی آب روغن بریزید. سپس قطعه‌های مرغ یا گوشت را روی برنج بچینید و نیمی از خلال بادام و پسته را با قاشق سوراخ‌دار از شربت شکر بگیرید و روی مرغ یا کوفته قلقلی‌ها بپاشید.

باقی برنج را روی گوشت یا مرغ کوت کنید و در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله‌پخش‌کن با حرارت ملایم بگذارید. بعد از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه که برنج بخار کرد، مخلوط زعفران، روغن و شربت شکر را روی برنج بریزید. سپس دم‌کنی را روی قابلمه گذاشته و برای ۴۵ دقیقه روی حرارت کم، به برنج برای دم شدن فرصت دهید.

برنج را قبل از ته‌دیگ شدن از روی اجاق بردارید و در دیس بکشید. می‌توانید کوفته‌قلقلی یا مرغ‌ها را دور دیس بچینید و روی برنجی که سرو کرده‌اید، کمی دارچین هم بپاشید و آن را با باقی مانده خلال‌ها تزیین کنید.

منبع:کاله

برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.