طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و سنتی

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که به‌ویژه در ایام نوروز تهیه می‌شود. این شیرینی خوشمزه با طعمی خاص و تردی مطبوع خود، در کنار چای، حتماً لذت‌بخش خواهد بود. در ادامه، به مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

  • آرد نخودچی: نیم کیلو
  • هل سبز ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر قند: 250 گرم
  • روغن جامد: 250 گرم

طرز تهیه شیرینی نخودچی

ابتدا، آرد نخودچی و پودر قند را الک کنید. سپس، پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و به‌خوبی ورز دهید تا به شکل خامه‌ای درآید. حتماً توجه داشته باشید که به‌جای روغن، از کره استفاده نکنید، زیرا باعث سفت شدن شیرینی می‌شود.

بعد از خوب ورز دادن پودر قند و روغن، آرد نخودچی را به تدریج اضافه کنید و همچنان ورز دهید تا خمیر انسجام پیدا کند و از شکنندگی خارج شود. در حین ورز دادن، هل را نیز به خمیر اضافه نمایید.

خمیر آماده شده را درون پلاستیک قرار داده و به مدت 24 ساعت در گوشه‌ای از آشپزخانه استراحت دهید. پس از استراحت، خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با وردنه صاف کنید. از قالب‌های کوچک برای شکل دادن به شیرینی استفاده نمایید.

بخش‌های قالب‌زده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، قرار دهید و فر را با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه پیش از پخت گرم کنید. دقت کنید که حرارت فر بیش از حد زیاد نباشد و مرتب به شیرینی‌ها سر بزنید.

پس از پخت، شیرینی نخودچی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملاً سرد شود، زیرا در غیر این صورت ممکن است به دلیل تردی خرد شوند.

دستور تهیه پیتزا پوآچا خوشمزه مناسب جشن تولدها

طرز تهیه خوشمزه‌ترین پیتزا پوآچا برای جشن تولد

دستور پخت پاستا مرغ کبابی

طرز تهیه گریل چیکن پنه خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا