طرز تهيه شیرینی بلیس ترکی
در ابتدا طرز تهیه شربت مورد استفاده در این شیرینی را به شما آموزش خواهیم داد و در ادامه به تهیه خود شیرینی خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه شربت | |
آب | 3 پیمانه |
شکر | 2.5 پیمانه |
آبلیموی تازه | 1 قاشق سوپخوری |
- شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت قرار دهید.
- پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد حرارت را ملايم كرده و به مدت ١٠ دقيقه بجوشانيد.
- سپس از روى حرارت برداشته كنارى بگذاريد تا ولرم شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بلیس ترکی | |
شکر | 1 پیمانه |
خامه | 400 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
روغن مایع | 1 پیمانه |
آرد سمولینا | 1 پیمانه |
یوفکای آماده باقلوا | 450 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
وانیل شکری | 2 قاشق مرباخوری |
دستور تهيه:
تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانيل با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود.
سپس روغن مايع و خامه را مرحله به مرحله اضافه كرده و هم بزنيد.
آرد سمولينا و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد و با همزن برقى هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
سينى فرى را كه به اندازه ورقه يوفكا باشد انتخاب كرده و يك ورق از خمير يوفكا را در آن پهن كنید.
سه قاشق سوپخورى پر از مواد را روى ورقه باقلوا ريخته و با برس تمام سطح باقلوا را به اين مواد آغشته كنيد.
به همين ترتيب تمام ورقههاى يوفكا را دانه دانه پهن كرده و از مواد آماده شده روى سطح يوفكاها بماليد.
روى آخرين ورقه يوفكا را كه روى بقيه يوفكاها پهن كرديد از مواد نماليد.
يوفكاهاى آماده را با چاقوى تيزى برشهاى منظم بدهيد.
شيرينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٥ درجه سانتى گراد گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى خمير يوفكا طلايى شود، بپزيد.
شيرينى را بعد از پخت، از فر در آورده و به مدت ده دقيقه كنارى بگذاريد تا از داغى بيفتد.
سپس شربت نيمه ولرم را روى سطح شيرينى بريزيد و زمان دهيد تا شربت جذب شيرينى شود.
شيرينى را با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه